Ashwagandha - értékelések és vélemények (4 termék)

Az Ashwagandha egy növény, amely Indiában és Afrikában honos, és a hagyományos ayurvédikus gyógyászatban használják már évszázadok óta. Az Ashwagandha hatóanyaga az adaptogén hatású withanolide vegyületek, amelyek segíthetnek a testnek …

 Mutass többet

Az Ashwagandha egy növény, amely Indiában és Afrikában honos, és a hagyományos ayurvédikus gyógyászatban használják már évszázadok óta. Az Ashwagandha hatóanyaga az adaptogén hatású withanolide vegyületek, amelyek segíthetnek a testnek alkalmazkodni a stresszhez és javíthatják a fizikai és mentális teljesítményt.

Az Ashwagandha számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. A növény kivonata csökkentheti a stresszt, mivel a withanolidek segítenek normalizálni a kortizolszintet a szervezetben. A kortizol az a hormon, amelyet a test termel a stressz reakcióként, és ha hosszú ideig magas szinten van jelen a szervezetben, akkor káros hatással lehet az egészségre.

Az Ashwagandha kivonat segíthet javítani a mentális egészséget is. A növény hatóanyagai segíthetnek csökkenteni a szorongást és a depressziót, valamint javítják a hangulatot és az alvást. Az Ashwagandha kivonatokat gyakran használják a szorongásos zavarok kezelésére, és az eredmények ígéretesek, különösen azoknál, akiknek más terápiás lehetőségek nem segítenek.

Az Ashwagandha segíthet javítani a fizikai teljesítményt is. A növény kivonata növelheti az állóképességet, a testtömeg növekedését és a sportteljesítményt. A növény hatóanyagai segíthetnek csökkenteni az izomgyulladást és fájdalmat is, így az Ashwagandha kivonatokat sportolók és testépítők is használják.

Ashwagandha - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Ashwagandha? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Ashwagandha emberek értékeltek 80 %
A(z) GymBeam Ashwagandha 90 kapszula termék értékelései
4 / 4x
a legutóbbi vásárlás teljes katasztrófa volt !!!!! Több mint 5 napja várok az árura, és előre kifizettem őket!!! HIHETETLEN KOMOLYTALANSÁG AZ ESHOP!!!!-TÓL NINCS LEHETŐSÉG SZEMÉLYESEN BEMENNI A GYÓGYSZERTÁRBA, VAGY A SZÁLLÍTÁS ÁTVÉTELEKOR FIZETNI.....!!!!! NEM AJÁNLOM!!!!!!