Baba fogkrémek - értékelések és vélemények (9 termék)

A fogápolás és a baba fogkrémek fontos témakörök a szülők számára, hiszen a megfelelő gondosság és törődés biztosítása segít abban, hogy a gyermekek fogai egészségesek maradjanak.

A fogkrémek kiválasztása szempontjából fontos figyelembe venni a gye…

 Mutass többet

A fogápolás és a baba fogkrémek fontos témakörök a szülők számára, hiszen a megfelelő gondosság és törődés biztosítása segít abban, hogy a gyermekek fogai egészségesek maradjanak.

A fogkrémek kiválasztása szempontjából fontos figyelembe venni a gyermekek életkorát. Az első fogzás idején a legjobb választás az olyan fogkrémek használata, amelyeket kifejezetten ebben a korban ajánlanak. Ezek a termékek általában egyáltalán nem, vagy csak kisebb mennyiségű fluoridot tartalmaznak. Ez csökkenti a túlzott mennyiségű fluorid bevitelét, ami ártalmas lehet a baba egészségére.

Az olyan fogkrémek, amelyek cukormentesek, ízmentesek és színezékmentesek, ideálisak a kisgyermekek számára, akik még nem tudják kiköpni a fogkrémet a fogmosás során. Az édes ízek, mint a gyümölcs vagy a csokoládé, csábítóak lehetnek a kisgyermekek számára, de a fogkrémek ízének semlegessége előnyösebb lehet az egészséges fogak szempontjából.

A megbízható fogápolás

A baba fogkrémnek olyan összetevőket kell tartalmaznia, amelyek biztonságosak és hatékonyak a baba fogainak ápolásához. A szülőknek fontos, hogy figyelmesen olvassák el a fogkrém címkéjét és csak biztonságos termékeket válasszanak a babájuk számára.

  • Alacsony fluoridtartalom: A fluorid segít megelőzni a fogszuvasodást, de a túlzott mennyiség káros lehet a baba egészségére.
  • Íztelen: A jó baba fogkrémnek íztelennek kell lennie, mivel a baba még nem tudja kiköpni a fogkrémet a fogmosás során, és az ízesített fogkrémek csábítóak lehetnek a baba számára, ami növelheti a fogkrém lenyelésének kockázatát.
  • Cukormentes: A jó baba fogkrémnek cukormentesnek kell lennie, mivel a cukor által előidézett fogszuvasodás a baba számára káros lehet.
  • Szakértők által ajánlott: A jó baba fogkrémeket a szakemberek által ajánlott márkákból kell választani, mivel ezek a termékek általában átesnek különféle teszteken és biztonságosnak bizonyulnak a használatra.

Az első fogkefe kiválasztása

A fogkefék kiválasztásakor fontos, hogy kényelmesen tartsák a gyermek kezében, és a fogkefe feje kicsi legyen, hogy kényelmesen elférjen a kis szájban. A fogkeféknek puha sörtéjűnek kell lenniük, hogy ne okozzanak sérülést a gyermek fogainak vagy ínyének.

A baba fogkrémek és fogápolás fontosak a gyermek egészséges növekedése és fejlődése szempontjából. A megfelelő fogápolási szokások kialakítása már az első fogzás idején elkezdődik, és életre szóló előnyöket hozhat a gyermekek számára. A szülőknek pedig nagyon fontos szerepük van ebben a folyamatban.

Baba fogkrémek - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Baba fogkrémek? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Baba fogkrémek emberek értékeltek 94 %
A(z) Jordan Green Clean Junior fogkrém 50 ml termék értékelései
5 / 1x
Elégedettség
A(z) Jack N‘ Jill Természetes körömvirág fogkrém bogyók és krém, 1 x 50 g termék értékelései
5 / 1x
Ez az egyetlen fogkrém, amivel a fiam fogat mos.
A(z) Buccotherm Bio junior fogkrém az iskolás gyermekek számára 7-12 év 50 ml termék értékelései
5 / 1x
Elégedettség
A(z) Buccotherm Bio baba fogkrém fluoridok, erdei gyümölcs nélkül 50 ml termék értékelései
5 / 1x
szuper kompozíció, a lányomnak tetszik
A(z) Jordan Kids fogkrém 50 ml termék értékelései
5 / 1x
Többször vásárolok
A(z) NUK Gyermek fogkrém + tisztító gyűszű 40 ml termék értékelései
5 / 3x
A célját szolgálja.
A(z) Jordan Junior fogkrém 1 x 50 ml termék értékelései
5 / 2x
Csak az a kár, hogy nem egyszarvú csomagot kaptunk, hanem egy másik állatot.
A(z) Pure Beginnings Baba bogyós fogkrém 75 ml termék értékelései
5 / 1x
A lányom nem köpi ki a pasztát, így örülök, hogy le tudja nyelni.
A(z) Biela Perla Junior fogászati ​​paszta (6-12 év) 50 ml termék értékelései
5 / 1x
Az egyetlen fogkrém, amely után a fiam nem kapott bőrgyulladást. Rendszeresen megveszem. Remélem idővel más ízek is kerülnek bele.
A(z) Buccotherm Dent Bio masszázs gél az ínyre a kisgyermekek számára 50 ml termék értékelései
5 / 3x
Jó ízű, és nagyon hasznos az alsó fogak masszírozására, nem volt problémánk a fogzással.