iskola, nátha, immunrendszer, immunrendszer erősítése, egészség

Az ünnepek és a szabadságok lassan véget érnek, és ideje visszatérni a valóságba. A nyárról az őszre való átmenet mindannyiunk számára immunrendszerünk próbatételét jelenti. Fenn kell tartanunk a szervezet működését, elsősorban egészséges táplálkozással és testmozgással, de a megfelelő táplálékkiegés­zítőkkel is támogathatjuk.

Immunrendszer erősítés

Megfázás és emésztési problémák

Egészséges test

Bűntudatmentes nasik

Erősítsd immunrendszered !

imunita

A nappalok lassan rövidülnek, odakint egyre hidegebb van, és a testünknek több energiára van szüksége. Ne hagyd, hogy a tápanyagraktáraid kifogyjanak ! Ideje elkezdeni pótolni a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Válassz a gyermekek és felnőttek számára készült termékek közül, és kezdjétek az iskolaévet újult erővel !

Chřipka a trávící potíže

Megfázás és emésztési problémák ellen

Chřipka a trávící potíže

Ha már utolért  a betegség, nem kell kétsgébeesni. Köztudott, hogy az ősz a vírusfertőzések nagyobb kockázatát hozza magával. Tarts kéznél hatékony készítményeket, hogy megszabadulj a kellemetlen torokfájástól, megfázástól vagy influenzától. A betegség emésztési zavarokkal is járhat, ami megzavarja a bélrendszered működését is. Ezen segítenek a laktobacillusok, amelyeket antibiotikumok szedése után is ajánlott szedni.

Zdravé tělo i mysl

Ép testben, ép lélek ! 

Zdravé tělo i mysl

Az erős immunitásért folytatott küzdelemben a mentális jólét mérhetetlenül fontos szerepet játszik. Az ősz beköszöntével odakint inkább sötét van, és könnyebben tör ránk a fáradtság és a kimerültség. Pótold a hiányzó energiádat magnéziummal, és a minőségi alvás érdekében alvást segítő készítményekkel.

Zdravé svačinky

Egészséges nasik

Zdravé svačinky

Milyenek az egészséges nasik? Ha napközben energiát kell pótolnod, próbálj ki olyan egészséges nasikat, mint a diófélék, a szárított vagy fagyasztva szárított gyümölcsök. Ha a sós rágcsálnivalókat kedveled, akkor a szárított hús a legmegfelelőbb választás. Kínálatunkban a kicsiknek finom rágcsálnivalókat és kekszeket találsz !