Bioderma - értékelések és vélemények (102 termék)

Bioderma

A BIODERMA az 1970-es évek óta úttörő szerepet tölt be a bőrápolásban. A biológia és a dermatológia területén egyedülálló szakértelmet használ. Ennek az egyedülálló tudományos megközelítésnek köszönhetően a BIODERMA termékfejlesztését elsősorban a bőrről és annak biológiai mechanizmusairól szerzett ismeretek inspirálják.

Egészséges bőr

 • A BIODERMA minden kutatása az egészséges bőr, annak sejtjeinek és egyensúlyhiányának tanulmányozására irányul.
 • A bőr változhat** mivel különböző környezeti hatásoknak van kitéve. Ezért a betegségek, az orvosi kezelések, az öregedés stb. befolyásolhatják a bőr egyensúlyát és bőrkárosodást okozhatnak.
 • A BIODERMA megközelítése a bőr természetes erőforrásainak reaktiválása az egészséges bőr normál funkcióinak helyreállítása érdekében.
Zdravá koža
Biologický mimetizmus

Biológiai mimetizmus

 • A BIODERMA termékek gyártása a bőr tulajdonságainak teljes tiszteletben tartásán alapul.
 • A BIODERMA termékekhez csak a legtisztább, a bőrben természetesen megtalálható hatóanyagokat választják ki.
 • Ennek eredményeként a BIODERMA termékek kiválóan tolerálhatók minden bőrtípus számára. Képesek a természetes folyamatok megőrzésére, aktiválására és helyreállítására.

Bőrgyógyászati biztonság

 • A BIODERMA termékek nagyon korlátozott számú anyagot és optimálisan adagolt hatóanyagokat tartalmaznak.
 • BIODERMA nem tartalmaz dermatológiailag megkérdőjelezhető összetevőt és anyagot. Ez a kompromisszummentes megközelítés magyarázza, hogy a BIODERMA termékek miért javítják a bőr toleranciáját és segítik a bőr kevésbé reaktívvá válását.
 • Minden termék szabadalmaztatott természetes DAF (Dermatological Advanced Formulation) komplexet használ.
Dermatologická bezpečnosť
Bioderma

A BIODERMA mint NAOS márka

Az ökobiológia a NAOS-megközelítésének középpontjában áll, amely azon az elképzelésen alapszik, hogy bőrünk (biológiailag, fizikailag), az egyének (életmódja) és bolygónk ökoszisztémái elválaszthatatlanul kapcsolódnak egymáshoz.        

bioderma dermatologie
Bőrgyógyászok és gyógyszerészek ajánlása
Bioderma

BIODERMA Termékcsaládok

Bioderma senzibio, citlivá pokožka

Az érzékeny bőrre jellemző a bizsergés, melegség- és diszkomfortérzet, a feszülés, valamint az alkalmankénti kipirosodás. A Sensibio termékcsalád megóvja az érzékeny bőrt és természetes biológiáját a környezeti irritáló faktorokkal szemben. A TOLERIDINE™ és ROSACTIV™ biológiai szabadalmak, valamint az exkluzív MICELLÁS és DEFENSIVE TECHNOLÓGIA segítenek az érzékeny bőr egyensúlyának helyreállításában. A DAF szabadalmaztatott komplex aktív összetevői növelik a bőr toleranciaküszöbét, ezáltal fokozzák ellenállóképes­ségét. A bőr megnyugszik, ellenállóbbá válik, így védettebb az irritáló anyagokkal szemben.

Érzékeny vagy intoleráns bőr

Az érzékeny bőrűek kellemetlen érzést tapasztalnak az arc területén, amelyhez bőrpír is társulhat. Ezeknek az embereknek az arcbőre gyakran kevés kozmetikai terméket tolerál.

Ezek a tünetek a következőkben nyilvánulhatnak meg: 

 • Bizsergés
 • Bőrfeszülés érzése 
 • Hőérzet
 • Égő és viszkető érzés
Citlivá až intolerantná pokožka
Bioderma sensibio
Bioderma sebium

A BIODERMA által zsíros és problémás bőrre kifejlesztett Sébium termékcsalád minden tagjában megtalálható a FLUIDACTIVTM SZABADALOM, melynek köszönhetően a bőr képes szabályozni a termelődő zsírsavak mennyiségét és minőségét, így visszaállítja a bőr egészséges faggyútermelését és hatékonyan előzi meg a súlyos bőrhibák kialakulását. 
SEBORESTORE TECHNOLÓGIA (FLUIDACTIV™ szabadalom + BAKUCHIOL) segítségével tartósan helyreállítja a szeborreát, korlátozza a faggyú oxidációját. A bőr megnyugszik, a faggyútermelődés normalizálódik és a bőrhibák megszűnnek.

Kombinált, zsíros és problémás bőr

Kombinált, zsíros és problémás bőr

A kombinált és zsíros bőrűeknek szembe kell nézniük a faggyú mennyiségének és minőségének problémájával, ami miatt gyakran hajlamosak a pattanásokra, aknére és a velük járó bőrhibákra. A tökéletlenségek azonban különböző betegségekhez is kapcsolódhatnak, ami megnehezítheti a kezelést.

 • A pattanások gyakoriak a serdülőknél.
 • Azonban felnőtteket is érint, férfiakat és nőket egyaránt.
 • Ez gyakran jelentős hatással van az ember pszichéjére.
 • A megfelelő kezelés elengedhetetlen, mivel a legtöbb pattanás megfelelő kezeléssel eltűnik.
Bioderma sebium
Bioderma atoderm

A száraz bőrre jellemző az feszülés, az ideiglenes vagy államdó diszkomfortérzet, esetleg az enyhe hámlás. Az ekcémát gyakran kísérheti a bőr kirepedezése, gyulladás és viszketés. Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. A LIPIGENIUM™ TECHNOLÓGIA-nak és a SKIN PROTECT KOMPLEX-nek köszönhetően megerősíti a barrier funkciót. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom csökkenti a szárazság súlyosbodását azáltal, hogy korlátozza a S.aureus baktérium megtelepedését. A SKIN RELIEF TECHNOLÓGIA csillapítja a viszketést. Az Atoderm termékek biológiailag és tartósan állítják helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

Száraz, nagyon száraz vagy atópiás bőr

Feszülés, rugalmasság hiánya, bizsergés, pikkelyek és a „kígyóbőr“ hatás. A száraz vagy nagyon száraz bőr az arcon és a testen jelentkező kellemetlenségekkel jár, különösen fürdés vagy zuhanyozás után. Ha a bőr nem kap elegendő táplálást, nem látja el hatékonyan a barrier funkciót.

 • Az irritált, viszkető érzéssel járó bőr atópiás bőrt jelent.
 • Ez a nagyon száraz bőr súlyosbodott állapota.
 • Ez a bőrbetegség már kora gyermekkorban jelentkezik.
Száraz, nagyon száraz vagy atópiás bőr
Bioderma atoderm
Bioderma Photoderm

Bőrünkre a nap sugarai számos negatív hatással lehetnek. A fényvédelem egész évben kiemelkedő jelentőségű. A megfelelő, bőrtípusunknak és bőrállapotunknak megfelelő termék használatával nem csak az UVA- és UVB-sugaraktól, hanem a látható fénytől, de az idő előtti bőröregedéstől és a bőrráktól is megvédjük magunkat. A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett. A bőr túlzott védelme helyett megerősíti saját védekezőképességét. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal. Szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely garantálja az UVA/UVB védelem egyensúlyát. A Photoderm termékcsalád széleskörű termékválasztékával mindenkinek megoldást nyújt a nap káros sugaraival szemben.

Védelem a napfénytől

Védelem a napfénytől

A Bioderma mindenekelőtt a bőröd egészségére gondol. A Photoderm termékcsalád kínálja a legjobb egyensúlyt a fényvédő faktor és az UVA/UVB védelem terén a piacon. Ugyanakkor számos innovatív textúra közül választhatsz.

Csakis rajtad múlik, hogy krémet, olajat vagy például fényvédő sprayt választasz. A bőrsejteket és a DNS-t egyaránt védi a Cellular Bio Protection szabadalom, amely a legtöbb termékben megtalálható. Bőröd nap elleni védelmére a bőrgyógyászok leggyakrabban a Photoderm fényvédő kozmetikumokat ajánlják.

Bioderma photoderm
Bioderma ABCderm

A BIODERMA hosszú ideje arra használja bőrgyógyászati szakértelmét, hogy a babák számára igazán biztonságos és kellemes használatot biztosító termékcsaládokkal gazdagítsa a gyermekgyógyás­zatot. Az ABCDerm termékcsalád alappillére, hogy biztonságos termékeket biztosítson a babák számára, bőrtípusuk tiszteletben tartása mellett. Minden ABCDerm terméket speciális bőrgyógyászati elkötelezettség­nek megfelelően fejlesztettek ki, ami kiterjed az összetevők kiválasztására, az optimális körülmények közötti tartósításra, a rendszeres ellenőrzésekre, tesztekre és hatékonysági vizsgálatokra. 

Baba bőrápolás

A csecsemők és gyermekek bőre sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek felelősek lehetnek nagyobb puhaságáért és érzékenységéért. Ezért óvatosságot és különleges gondoskodást igényel, hogy egészséges maradjon és alkalmazkodjon a környezetéhez.

Fontos tisztában lenni a csecsemők 3 hónapos korig, a kisgyermekek 3 éves korig és a 3 éves kortól körülbelül 10–12 éves korig terjedő korosztály eltérő bőrigényeivel is. Általános elvként azonban a felnőtteknek szánt higiéniai termékeket és piperecikkeket nem szabad csecsemőkön és kisgyermekeken használni.

Baba bőrápolás
Bioderma ABCDerm

Product image

Bioderma ABC Derm fürdető gél 200 ml

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható4 890 Ft
Product image

Bioderma ABC Derm Cold ápoló és védő krém 45 ml

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható4 690 Ft
Bioderma - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Bioderma? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Bioderma emberek értékeltek 96 %
A(z) Bioderma Hydrabio szérum 40 ml termék értékelései
5 / 24x
Kellemes, könnyű hidratáló szérum
A(z) Bioderma Atoderm Intensive gél-krém 500 ml termék értékelései
5 / 16x
A lányom száraz bőrben szenved, ez a termék jelentősen segített rajta, naponta alkalmazzuk fürdés után, és a bőre nagyon jobb állapotban van! A lányom már nem vakarózik, a bőre megnyugodott és hidratált. Nagyra értékelem a termék kiváló felszívódását, a kellemes finom illatot. Mindenképpen ajánlom, és továbbra is használni fogjuk.
A(z) Bioderma ABCDerm Hydratant testápoló tej 200 ml termék értékelései
5 / 2x
A lányom születése óta használom. Nagyon elégedett vagyok a krémmel. Puha a bőre a testén és az arcán.
A(z) Bioderma Atoderm ajakápoló stift 4 g termék értékelései
5 / 1x
A hibás
A(z) Bioderma Hydrabio Perfecteur 40 ml termék értékelései
5 / 5x
Kiváló nappali krém SPF-fel, amely nem tömíti el a pórusokat, nem okoz pattanásokat és ragyogóvá teszi a bőrt.
A(z) Bioderma Cicabio SPF 50+ krém 30 ml termék értékelései
5 / 2x
Csodálatos krém érzékeny , gyulladt bőrre.
A(z) Bioderma Hydrabio H2O arc-és sminklemosó micellás víz 250 ml termék értékelései
5 / 2x
Csatlakoztathatóság
A(z) Bioderma Abcderm periorális krém a száj körül a bőrön 40 ml termék értékelései
5 / 4x
Több éve használjuk, és nagyon jól gyógyít.
A(z) Bioderma Atoderma tusfürdő 1 l termék értékelései
5 / 15x
Kiváló, még egy kis mennyiségű szuperhab is. Főleg a 9 hónapos kislányomra használom, és nem szívja be a kecskét, mint más gélek.
A(z) Bioderma ABCDerm Gyengéd gyerek sampon 1 x 200 ml termék értékelései
5 / 2x
Semmi mást nem használok a lányomnak!!!! A Bioderma termékek nagyszerűek