Cumisüvegek - értékelések és vélemények (28 termék)

A cumisüvegek általában műanyagból vagy üvegből készülnek, és speciális cumival rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a csecsemők és kisgyermekek könnyen és kényelmesen ihatnak belőlük. A cumisüvegek különböző méretűek és formájúak lehetnek, és …

 Mutass többet

A cumisüvegek általában műanyagból vagy üvegből készülnek, és speciális cumival rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a csecsemők és kisgyermekek könnyen és kényelmesen ihatnak belőlük. A cumisüvegek különböző méretűek és formájúak lehetnek, és különféle cumik állnak rendelkezésre a különböző életkorú és igényű gyerekeknek. Vannak cumik, amelyek kisebbek és lassabb áramlásúak, hogy az újszülötteknek megfelelőek legyenek, valamint olyanok, amelyek nagyobbak és gyorsabb áramlásúak, hogy az idősebb gyermekeknek megfelelőek legyenek.

A cumisüvegek jelentősége az, hogy lehetővé teszik, hogy a kisgyermekek könnyen és kényelmesen igyanak, különösen abban az életkorokban, amikor még nem képesek önállóan pohárból inni. Az étkezési szokások kialakításában is segítenek, hiszen a cumisüvegben a kisgyermekek bizonyos mennyiségű italt kapnak, ami segít abban, hogy a szülők tudják, mennyi táplálékot fogyasztanak a gyerekeik.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a cumisüvegeket rendszeresen és alaposan kell tisztítani, hogy elkerüljük a baktériumok és más káros anyagok felhalmozódását, amelyek károsak lehetnek a kisgyermek egészségére. A cumisüvegek használata során is figyelembe kell venni a kisgyermek életkorát és a különböző táplálkozási igényeit, hogy biztosítsuk a megfelelő táplálkozást és a gyermek egészségét.

Cumisüvegek - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Cumisüvegek? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Cumisüvegek emberek értékeltek 94 %
A(z) Lovi Supervent cumisüveg 250 ml termék értékelései
5 / 2x
Nagyon meg vagyok elégedve a cumisüveggel, vettünk még 2-t. Az Avent cumisüveggel van összehasonlításom, de nincs elég áramlás a cumisüvegnél. Ajánlom
A(z) Lansinoh NaturalWave M cumisüveg 240 ml termék értékelései
5 / 2x
Super
A(z) Dr. Brown's Anticolic flakon + széles nyakú 150 ml-es üveg 150 ml termék értékelései
5 / 1x
Nagyon könnyen tisztítható, nem túl nehéz, mint a régi típusok. A kicsinek a cumi is belefér, szeret belőle inni. Mi használtuk a szelepet, amíg kicsi volt, segített, kevesebb pocakproblémája volt
A(z) Csecsemő palack anti-colic (cuml.l) pasztell rózsaszínű termék értékelései
5 / 2x
Nagyszerű kivitelezés, eddig a használat nem aratott sikert, azonban anyu el van ragadtatva ????
A(z) Lovi önsterilizáló cumisüveg 0M+ (átlátszó) 150 ml termék értékelései
5 / 3x
Maximális elégedettség, ajánlom
A(z) Csecsemő palack anti-colic (cuml.m) pasztell kék termék értékelései
5 / 3x
Nagyszerű palack
A(z) BabyOno Natural Nursing antikoluikus cumisüveg 180 ml termék értékelései
5 / 1x
Máme ich niekoľko, malý pri pití nehlta vzduch, dobre sa drží, kvalitný plast. Odporúčam.
A(z) Lansinoh NaturalWave S cumisüveg 160 ml termék értékelései
5 / 2x
Több termékem is van a Lanoish-tól , a cumisüveget szülés után kaptam ajándékba, hogy szükség esetén anyatejet adjak és a cumisüveget a baba minden gond nélkül elfogadta. Nagyszerű termék ????
A(z) Lansinoh mOmma cumisüveg 0h+, 240 ml 2 db termék értékelései
5 / 1x
Lánya elégedettség :-)
A(z) Lovi Stardust cumisüveg 3M+ (kék) 120 ml termék értékelései
5 / 1x