Curaprox Fogkefe CS 1006 Egycsomós 6 mm

Készleten
Raktáron: több, mint 5 db
1340 Ft
1 mm ára: 223,33 Ft
  • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
  • Ingyenes szállítás 14.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 14.990 Ft-tól
  • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Összetevők

Termék bemutató

A Curaprox CS 1006 egycsomós fogkeféket a fog és az ínyszélek még alaposabb tisztítására fejlesztették ki. A 6mm hosszú, 0,10 mm átmérőjű Curen® szálakat úgy alakították ki, hogy az íny felsértése nélkül képesek a fogközöket tisztára varázsolni . A tökéletes ívre vágott speciális szálakkal az egycsomós fogkefe pontosan idomul az ínyszél kontúrjához. A Curaprox CS 1006 ideális az egyedülálló fogak vagy a torlódott fogazat tisztításához. A svájci Curaprox CS 1006 fogkefe egy prémium szájápolási eszköz, melyet a Curaden International svájci cég fejlesztett ki azoknak, akik a hagyomásos fogmosáson túl még alaposabb szájápolást igényelnek vagy a speciális tisztításra szoruló fogaikat szeretnék különös odafigyeléssel kezelni. A Curaprox egyedi designjával és színeivel kitűnik a többi fogkefe közül és akár tökéletes kiegészítője lehet bármilyen fürdőszobának. 

  • Az alaposabb tisztításért

  • Svájci minőség

  • Ívre vágott Curen® szálak

  • Egyedi design

Helyezze a Curaprox CS 1006 egycsomós fogkefét a fogfelszínre közvetlenül az ínyszél mellé, és apró rezgő mozdulatokkal tiszítsa meg a fogfelszínt körben az íny mentén. Egyesével haladjon, fogról fogra.

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a kiszállított termék színében és/vagy mintájában eltérhet a képen látható terméktől.

Legyen a Tiéd az első értékelés

Figyelmeztetés:
Figyelmeztetés: Higiéniai okokból a termék visszaküldésére nincs lehetőséged.
EAN7612412423594
MárkaCuraprox
Fogköztisztító mérete>6 mm
Testrész  Fog, fogíny, nyelv
Kinek javasoljuk a fogkefét  Felnőtteknek  Gyermekeknek  Érzékeny fogakra és fogínyre  Fogszabályozó készüléket viselőknek
Csomag mérete6 mm
Kefeszálak száma1006
Címke  Prémium minőség
A szálak vágása  Ívelt