Delta Medical AKUT szirup Natural 100% 125 ml

Folyékony táplálék-kiegészítő, zsírtalanított és kazeinmentes. Alkalmas …

Mutass többet

Folyékony táplálék-kiegészítő, zsírtalanított és kazeinmentes. Alkalmas gyermekek és felnőttek fokozott megbetegedési időszakaiban. Elsősorban kivételes tisztasága és biztonsága miatt keresett.

Készleten 
Raktáron: 5 db
11 190 Ft
10 ml ára: 895,20 Ft
 • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
 • Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól
 • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

Vásároljunk együtt
Delta Medical AKUT szirup Natural 100% 125 ml
Termék értékelése 5
plusDelta Colostrum szirup KIDS 100% Natural 125 ml
Termék értékelése 5
Delta Medical AKUT szirup Natural 100% 125 ml
+ Delta Colostrum szirup KIDS 100% Natural 125 ml
23 780 Ft
5
Vásárlónk ajánlja

100% Vásárlónk ajánlja

45 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
45x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

A német DELTA COLOSTRUM® AKUT a legmodernebb hidegsteril mikroszűrési technológiával készül, vegyi tartósítószerek, színezékek és glutén nélkül. Antibiotikum-maradványokra, nehézfémekre, peszticidekre, BSE-re és sok más tesztre tesztelték, amelyeknek minden egyes adagot alávetnek.

A szirupokat hideg steril mikroszűréssel állítják elő. A kíméletes, alacsony hőmérsékletű gyártási folyamat biztosítja, hogy a kolosztrum minden fontos összetevője megőrizze bioaktivitását és maximális hatását, beleértve az enzimeket és az antitesteket is.

A kolosztrum eredete meghatározó

A DELTA COLOSTRUM® kémiai tartósítószer- és színezékmentes, valamint gluténmentes. Mivel a közép-európai régióból származik, antitestek szempontjából nekünk, közép-európaiaknak ez a legalkalmasabb. A kolosztrumban található számos fontos anyag a környezetből származó kórokozók és allergének hatására képződik. Hatékonyság szempontjából a kolosztrum eredete nagyon fontos szempont, mivel a nem európai országokból (USA, Kanada, Új-Zéland és mások) beszerzett kolosztrum alapú termékek nem rendelkeznek ilyen magas hatékonysággal az európaiakhoz képest. Ennek oka az a tény, hogy ezekből az országokból származó állatok más allergénekkel és kórokozókkal találkoznak természetes környezetükben, ami aztán a kolosztrum emberre gyakorolt ​​hatásában is megmutatkozik.

Kizárólag ökológiailag tiszta és ellenőrzött gazdaságokból nyerik, és minden egyes adagot megvizsgálnak az antibiotikum-maradványok jelenlétére (amit a kolosztrumot feldolgozó cégek általában nem tesznek).

Mikor válassz kolosztrumot?

A kolosztrum különösen alkalmas olyan problémákra, mint például:

 • Influenza
 • Légúti fertőzések
 • Az antibiotikumok gyakori alkalmazása
 • Allergiák
 • Gyengült immunitás
 • Herpesz
 • Húgyúti fertőzések
 • Gombás fertőzés
 • Hasmenés és az emésztőrendszer gyulladásos betegségei

És akkor is, amikor:

 • Jobb sportteljesítmény elérése
 • Regeneráció sportolóknak
 • Megerőltető fizikai munka
 • A pszichológiai egyensúly harmonizációjának igénye
 • Stresszes munka

Az immunglobulinok (Ig) különösen értekes összetevője a vérnek. Az immunglobulinok hiánya a szervezet védekezőképességének csökkenését eredményezi még a banális fertőzésekkel szemben is. Az immunglobulinok megérkeznek a fertőzés helyére, ahol vagy megsemmisítik az ellenséget, vagy figyelmeztetnek rá más immunsejteket. Itt kulcsszerepet játszik az IgG, amely nagy mennyiségben van jelen a kolosztrumban, és ezért gyorsan hat.

A PRP fehérjék (prolinban gazdag peptidek) szintén nagyon értékesek. Serkentik az immunrendszert, ha az nem működik kellőképpen, ellenkezőleg, ha túlzottan reagál, elnyomják, ezáltal csökkentik vagy teljesen elnyomják az allergia tüneteit. A DELTA COLOSTRUM® nagy mennyiségben tartalmaz PRP fehérjéket és IgG-t is (min. 2,5 g/100 ml).

Használat

Szokásos adagolás │Megelőzés - alkalmas a téli időszak kezdetén, vagy alatta, testileg-lelkileg megterhelő időszakban is szedhető, amikor az immunrendszer stressznek van kitéve. Edzés közben vagy után védő, támogató és regeneráló anyagok kiegészítésére. Szükség szerint válassza ki a formát - szirup, gyöngy vagy kapszula. Valamennyi forma rendkívül hatékony, a szirup szívódik fel a leggyorsabban és hatásosságában kiemelkedő.

Akut problémák – a legjobb, ha folyékony kolosztrummal kezdi a gyors hatás érdekében. Az adagot kezdetben 2-5-szörösére javasolt emelni, az állapot javulását követően a probléma teljes megszűnéséig át kell térni a megelőző adagra. Az akut tünetek enyhülése után lehetőség van gyöngyre vagy kapszulára váltani.

Krónikus problémák - 3-6 hónapos ciklusokban ajánlott szedni, a ciklusok között egy hónapos szünetet tartva. Az adagolás szabványos vagy szükség szerint magasabb.

Ajánlott adagolás

1 evőkanál naponta 1x éhgyomorra (1 evőkanál = 8 ml). 3 év alatti gyermekeknek az adag fele. Akut esetekben a normál adag 2-3-szorosára emelt adagot alkalmaznak. Használja önmagában vagy hideg itallal. Ne igya le forró itallal! Hosszú távú használatra alkalmas. Alkalmas gyermekek számára 6 hónapos kortól.

Figyelem

A táplálék-kiegészítő nem alkalmas 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Terhesség és szoptatás alatti alkalmazásáról konzultáljon orvosával. A megállapított ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A készítményt gyermekektől elzárva kell tárolni. A készítményt nem használhatják átültetett szervvel rendelkező, immunszuppresszánsokat szedő személyek. A táplálék-kiegészítőket nem szabad a változatos étrend helyettesítésére használni. Száraz helyen, 8-25°C hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és felbontás után 14 napon belül felhasználandó.

Összetevők

Folyékony tehénkolosztrum 100%, zsírtalanított és kazeinmentes. Laktózt tartalmaz.