Diffúzorok, párásítók - értékelések és vélemények (40 termék)

Beurer LA 20 Aromás Párásító

Készleten11 590 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Eta 1569 90200 filter Ventum légtisztítóhoz 1 db

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható3 590 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vicks Vapopads Rozmaring és levendula párnák párásítókhoz 7 db

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható4 190 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vitammy Dream Mist ventilátor párásítóval - fehér

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható9 590 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vitammy Dream Mist Mirror ventilátor párásítóval és tükörrel - fehér

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható6 990 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Sencor SHF 2051GR párásító

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható17 090 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vicks Sweetdreams Coolmist ultrahangos párásító vetítővel 1 db

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható26 290 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vitammy Mist Terapeutikus gőzpárásító

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható18 990 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vitammy Air PA500 Légtisztító ionizálóval

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható21 490 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Beurer LR 310 légtisztító

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható85 790 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Honeywell TP Kompakt 12 literes páramentesítő 1 db

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható103 190 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Braun Légtisztító levegőminőség-érzékelővel BFD104BE2

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható71 690 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ

Vicks VUL 505 ultrahangos párásító 1 db

Rendelést követő 1-2 hét múlva szállítható13 490 Ft
Akció: 50%-os AKCIÓ
Diffúzorok, párásítók - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Diffúzorok, párásítók? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Diffúzorok, párásítók emberek értékeltek 94 %
A(z) Eta 1569 90100 szűrő Ventum légtisztítóhoz 1 db termék értékelései
5 / 1x
.
A(z) Mi Air Purifier Filter (Antibacterial) termék értékelései
5 / 2x
Velmidobre
A(z) Concept Perfect Air Smart légtisztító párásítóval termék értékelései
5 / 3x
Összességében egy elég jó készülék, amire hivatott, azt tökéletesen teljesíti, azaz a levegőszűrést és a párásítást. Hűvösebbnek és frissebbnek érzi a szobát, mint egy nyári estén. Mi a hálószobánkban használjuk a szűrést, ami elég száraz, és egy ilyen szobában töltött éjszaka után mindig száraz a szám, és néha köhögni is kell. A szűrővel ezek a bosszúságok megszűnnek. Sajnos, ami a zajt illeti, még alvó üzemmódban is hallható a szűrés. Ez az a fajta zaj, amire én simán el tudok aludni, engem nagyon emlékeztet a fali klímákra, de akinek abszolút csendre van szüksége, vagy álmatlanságban szenved, az inkább olyan üzemmódban használja, ahol a szűrés napközben fut, éjszaka pedig készenléti üzemmódra vált. A barátnőm a magasabb páratartalom mellett hűvösebbnek érzi magát, ezért éjszakára kikapcsoljuk, azonban az okosórája még akkor is 60%-ról 90%-ra mérte az alvásminőség javulását, amikor a szűrés napközben futott, éjszaka pedig kikapcsolt állapotban volt. Ami a Wi-Fi-t illeti, a készülék csak 2,4 GHz-et támogat, és az androidos alkalmazás nem találja a szűrést, annak ellenére, hogy keményen beállítom a router 2,4 GHz-es használatára a telefonomon. A google play-ben az alkalmazásnak nagyon rossz minősítése van, és szinte minden terméknél, ami ennek a gyártónak a márkája, ez a probléma. Még regisztrálni is kell az alkalmazásban, hogy kiderüljön, akkor nem adja hozzá a készüléket. A víz utántöltése is elég kényelmetlen. Egy keskeny, hosszú és alacsony tartályba kellene kb. 1 liter vizet (a tartály kb. 80%-át) újratölteni, amikor a téglalap alakú utántöltő nyílást egy gumitömítés takarja, nehezebb eltalálni és a tartály kezelése sem ideális. Ha a szűrőegység egy sarokban áll, akkor el kell mozdítani, hogy a tartály kivehető legyen. A tartály lyuka teljesen a talaj közelében van, így ha az ember bedobáskor megdönti, a víz kifolyik a kivágáson keresztül, amibe egy szivacsszerű anyagdarab vagy szűrő (fogalmam sincs, minek nevezzem) kerül, amiből aztán a víz beszívódik és elpárolog, esetleg még a gumidugón keresztül. A tartályt tehát a talajjal párhuzamosan kell behelyezni. Kb. 2-3 napra elegendő vizet kapunk, az üzemidő függvényében. Még egy apróság, ami eszembe jutott, hogy a távirányító CR2032-es elemmel működik, és az elemtartó fedelet csavarhúzóval kell nyitni/zárni, és ha zárjuk, akkor pontosan meg kell találni a pozíciót. Egyébként nagyon értékelem az automatikus üzemmódot, amely a világítástól függően át tud váltani nappali és éjszakai üzemmód között, valamint a ledes háttérvilágítást, ahol a kijelzőn számszerűen jelzi a szennyezettségi szintet. Ha a szövegben említett hibákat kijavítanák, valószínűleg ez lenne a kategória legjobb terméke, azonban ezek az apróságok elég bosszantóak tudnak lenni.
A(z) Stadler Form Diffúzor Julia white 1 db termék értékelései
5 / 1x
Ajándék, ami gyönyörködtet - céltudatos és gyönyörű diffúzor
A(z) Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító 1 db termék értékelései
5 / 1x
Elégedettség
A(z) Vitammy AIR + PA600 Légtisztító plazma generátorral 1 db termék értékelései
5 / 1x
Kiváló termék. Különösen a kis mérete miatt vásároltam. Nagyszerűen működik. Csendes. A levegő érezhetően frissebb és tisztább röviddel a bekapcsolás után.
A(z) Beurer LA 20 Aromás Párásító termék értékelései
5 / 1x
Szuper, tényleg segít!
A(z) Philips HU2716/10 párásító 1 db termék értékelései
5 / 1x
Nem tudom, hogy hibás modellel van-e dolgom, de még a fele akkora szobák sem tudnak a kívánt beállítási szintnek megfelelően csillapítani. Az 50/60-as üzemmód pocsék - még x óra után sem jutottam 43% fölé maximális teljesítményen. Éjszakai üzemmód rendben van- nem zavar, de 8 óra után a páratartalom 30-ról 33%-ra megy a kijelző szerint és ez nagyon gyenge
A(z) Beurer LA 40 Aroma párásító termék értékelései
5 / 2x
Nagyon elégedett vagyok a termékkel szép megjelenés és tartós napi használatban és probléma nélkül csak ajánlani tudom
A(z) Nobilis Tilia Mini diffúzor termék értékelései
5 / 1x
Nincs szükségünk arra, hogy növeljük a páratartalmat a házban, ezért olyan diffúzort kerestem, amely csak illatosítja a szobákat. Ez egy igazán diszkrét segítő, amely nagyobb helyiségeket is illatosít - van egy nappalink, amelyhez egy konyha és egy kisebb előszoba kapcsolódik. Már az ajtóból is kapok dicséretet, hogy milyen jó illata van a házunkban (kutyaszag sincs). Az egyetlen mínuszt a töltőzsinór hosszára adnám, ami nagyon rövid, és konnektor közelébe kell tennem a töltéshez.

Diffúzorok, párásítók termékek keresése a legjobbra értékelt alapján. Diffúzorok, párásítók termékek keresése ár szerint növekvő sorrendben. A(z) Diffúzorok, párásítók termékeit ár szerint csökkenő sorrendben nézheted meg.