egeszseg, egészség
immunitás, egészség, lelki egészség
immunitás, egészség, lelki egészség

Az erős immunrendszer az egészség alapja

Az erős immunrendszernek köszönhetően a szervezet védettebb a vírusokkal, baktériumokkal, toxinokkal vagy más káros hatásokkal szemben, amelyek nap mint nap ránk leselkednek. Immunitásunkat egészséges életmóddal építhetjük, de különösen a téli időszak alatt minőségi étrend-kiegészítőkkel – vitaminokkal és ásványi anyagokkal – kell(ene) támogatnunk. Válassz a Pilulka széles étrend-kiegészítő választékából az egész család számára !

tudatos bőrápolás
immunitás, egészség, lelki egészség

Tudatos bőrápolás

Annyi kozmetikum, de mit válasszunk? A választás sokkal könnyebb lesz, ha megfigyeled a bőröd igényeit. Bőröd megfigyelése időigényes, de az eredmény garantált: tisztább képet kaphatsz bőröd igényeiről, és olyan ápolási programot állíthatsz össze, amelyet a bőröd nagyra fog értékelni. Akár zsíros, akár száraz, érzékeny vagy érett a bőröd, ismerd meg közelebbről, és add meg neki a megfelelő ápolást.

idegrendszer
immunitás, egészség, lelki egészség

Nyugalomra van szükség

Az alvás és a lelki egyensúly nagyon fontos részei a teljes testi és lelki jóllétnek. A meg­felelő alvás segít a testnek regenerálódni és felkészülni a következő napra, míg a lelki egyensúly segít a mentális egészség fenntartásában. Állíts be magadnak egy rendszeres rutint – feküdj le minden nap ugyanabban az időben és próbálj meg egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között. Lelki egyensúlyod elérését étrendkiegészítőkkel is támogathatod, fedezd fel a Pilulka kínálatát !

edzés
immunitás, egészség, lelki egészség

Rendszeres testmozgás

Az egészséges és mindenekelőtt fájdalommentes mozgás érdekében szükséges a szervezet állandó fittségi állapotának fenntartása. A rendszeres testmozgás ellenére is szenvedhetünk azonban ízületi fájdalmaktól, amelyek leginkább az idősebb korosztálynál jelentkezik. Kínálatunkban számos étrendkiegészítőt találsz egészségügyi állapotod karbantartására, legyen az akut, pl. sportsérülés után, vagy krónikus, pl. ízületi gyulladás esetén.