Emésztési problémák kezelése - értékelések és vélemények (17 termék)

Emésztési zavarok gyötörnek? A probiotikus étrend-kiegészítők kapszula, csepp vagy szirup formájában segítenek a természetes emésztés helyreállításában. Ha fogyókúrázol, akkor a fogyást elősegítő étrend-kiegészítők támogatnak a célod elérésében. …

 Mutass többet

Emésztési zavarok gyötörnek? A probiotikus étrend-kiegészítők kapszula, csepp vagy szirup formájában segítenek a természetes emésztés helyreállításában. Ha fogyókúrázol, akkor a fogyást elősegítő étrend-kiegészítők támogatnak a célod elérésében. Méregtelenítéskor támogasd szervezeted tisztulását chlorellával, máriatövissel vagy acai bogyóval, amelyek felszabadítják a szervezetet a szabad gyököktől és a káros anyagoktól.

Az anyagcsere működése

  • A táplálékot energiává alakítja át.
  • A táplálékot és az energiát átalakítja a fehérjék, zsírok, nukleinsavak és egyes szénhidrátok építőköveivé.
  • Kiválasztja a felgyülemlett és felesleges nitrogént a szervezetben.

Hogyan gyorsítható fel a folyamat?

Számos tanulmány kimutatta már, hogy nincs olyan, hogy gyors vagy lassú anyagcsere. Az anyagcsere olyan folyamatok összessége a szervezetünkben, amelyek életben tartanak minket, így ha ezek a folyamatok lelassulnának, nem sokáig maradnánk életben. Mindazonáltal az ételek hőhatása révén felgyorsíthatjuk az anyagcserénket: a fehérje az egyetlen olyan makrotápanyag, amelynek jelentős hőhatása van (20-30%).

Mennyi ideig emésztjük az ételt?

Minél tovább emésztjük az ételt, annál több energiára van szükségünk. Tudtad hogy az emésztőrendszerünk mivel játszik a legrövidebb ideig? Valószínűleg nem fogsz meglepődni, hiszen a válasz a gyümölcsök (kb. 30 perc) és a zöldségek. Ezzel szemben a zsíros és sült ételek, a húsok vagy a pácolt húsok emésztése tart a leghosszabb ideig (6-8 óra).

A vitaminok befolyásolják az emésztésünket?

Igen, bizonyos tápanyagok hiánya határozottan ronthatja az emésztési problémákat. A cinkhiány például hasmenést okozhat, a D-vitamin hiánya pedig súlyosbíthatja a gyulladásos bélbetegségek tüneteit.

Méregtelenítsük a szervezetünket

A legfontosabb, hogy egészséges táplálkozási szokásokkal kezdjük. Íme néhány tipp:

  • Növeld a rostbevitelt: ne feledkezz meg a zöldségekről és a gyümölcsökről, például kedvenc turmixaid formájában
  • Fogyassz szuperélelmiszereket és zöld ételeket
  • Kövesd az ivási rendet: bár az ajánlott napi folyadékbevitel mennyisége függ az egyén testtömegétől, életkorától, nemétől, fizikai aktivitás szintjétől, környezeti tényezőktől (például hőmérséklet, páratartalom), egészségi állapotától és egyéb tényezőktől, általánosságban viszont az ajánlott napi folyadékbevitel mennyisége legalább 8 pohár (kb. 2 liter) víz.
  • Étkezzen rendszeresen és korlátozd az édességeket

Emésztési problémák kezelése - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Emésztési problémák kezelése? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Emésztési problémák kezelése emberek értékeltek 98 %
A(z) Nástroje Zdravia Benedikt orvosi EXTRA 75 kapszula termék értékelései
5 / 8x
A tejtermelés elősegítésére szedtem. Megmentette a szoptatásomat.
A(z) Jamieson Probiotic 10 milliárd 60 kapszula termék értékelései
5 / 11x
Elégedett vagyok
A(z) Now Foods BerryDophilus probiotikum rágótabletta 60 db termék értékelései
5 / 1x
Nagyon okosan megtervezve a kényelmes használathoz. Azért jók, mert a fiam nem fogad a daráló fájdalmára a használatuk során. Ami egyébként megesik vele, így segítenek neki :)
A(z) Now Foods Ultimate Digest emésztőenzim 60 db termék értékelései
5 / 1x
Nagyon jót tesz az emésztőrendszernek, elősegíti a jobb bélürítést (egy 87 éves férfinél, minden mást eredménytelenül teszteltek, és ez segített).
A(z) Probio-Fix 60 kapszula termék értékelései
5 / 3x
A legjobb probiotikumok.
A(z) Probio-Fix inum 60 kapszula termék értékelései
4.9 / 32x
Ezt használjuk, ha beteg az egész család.
A(z) Dr. Müller Pharma Dr. Müller Glicerin kúpok 12 db termék értékelései
4.3 / 6x
a legjobb kúp