Gillette - értékelések és vélemények (22 termék)

gillette
A Gillette története a tökéletességre való örök törekedés története. Ez egyúttal a tudomány és a technológia szenvedélyes szeretetét is jelenti. A középpontban azonban természetesen a borotválkozás áll. A Gillette már több mint egy évszázada biztosítja a férfiak és nők számára a legjobb borotválkozási ápolást világszerte. A Gillette nem csak csúcsminőségű borotvákat kínál, hanem borotvazseléket, borotvahabokat, borotválkozás utáni balzsamokat és  speciális borotvákat nők számára is. Fedezd fel, hogyan egyszerűsíthetik a Gillette termékek a mindennapi borotválkozási rutint.

Férfi borotvák

A borotvált bőr ápolása

Női borotvák

gillette borotvák

1895 óta a pontosságra összpontosítva 

A Gillette a Procter & Gamble védjegye. A márka eredetileg a The Gillette Company tulajdonában volt, amely több márkát tartalmazó termékek globális szállítója. A Gillette Company-t eredetileg 1895-ben alapította King Gillette amerikai üzletember borotvagyárként. King Gillette kifejezetten úgy tervezte meg az első biztonsági borotvát, hogy a borbélyok által végzett minőségi borotválkozás otthon is lehetséges legyen. Arra törekedett, hogy addig fejlessze borotváit, amíg már nem lehet jobbat előállítani. A férfiborotvák evolúciója azonban King Gillette halála után is töretlen maradt, és a Gillette borotvákat azóta is folyamatosan fejlesztik.

gillette, férfi, borotválkozás, borotva
Gillette borotvákkal való munka gyors, egyszerű és precíz. Válassz eldobható borotvák és cserélhető fejű borotvák közül, a végeredmény tökéletesen sima bőr ! A borotvafejek három-öt pengével és hidratáló csíkokkal vannak felszerelve, amelyek érezhetően kényelmesebbé teszik a borotválkozást. Néhányuk FlexBall technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a pengék minden irányban forogjanak az igazán precíz borotválkozás érdekében. 

Borotvák cserélhető fejjel

Cserélhető borotvabetétek

Ha a borotvád már nem elég éles, nem kell lecserélned egy teljesen új borotvára. Szerezz be cserepengéket a Gillette borotvádhoz, amelyek minden Gillette-tulajdonos számára gazdaságos megoldást jelentenek. Csak válaszd ki a cserepengéket a borotva modelljének megfelelően és borotválkozz tökéletesre !

Egyszerhasználatos borotvák

Eldobható borotvák

Az eldobható borotvák olyan típusú borotvák, amelyeket egyszeri használatra terveztek. Az ilyen típusú borotvák olcsóbbak, mint az újrahasználható borotvák, és kényelmesebbnek számítanak, mivel nem kell őket tisztítani vagy élezni. Az eldobható borotvák azonban nem környezetbarátok, és az újrahasználható borotvákhoz képest több hulladékot termelhetnek. Személyes döntés, hogy eldobható vagy újrahasználható borotvát használsz, a végeredmény a tökéletesen sima bőr !

női borotva, borotválkozás
A Gillette sokéves borotválkozási tapasztalatát a Venus termékcsaládban is kamatoztatja, amelyet elsősorban nőknek terveztek. A Gillette Venus eldobható borotvákat, cserélhető fejű borotvákat valamint Satin Care borotvazseléket és -habokat kínál, amelyek gyengéden ápolják a női bőrt. A Gillette Venus így minden nő számára biztosítja a kényelmes szőrtelenítést az összes kívánt területen.
borotválkozás, gélek, bőrápolás
A borotválkozás által igénybevett bőr megfelelő minőségű ápolást igényel. A Gillette borotvahabokat és -géleket úgy tervezték, hogy hidratálják, táplálják és megnyugtassák a bőrt. A Gillette Sensitive termékek az érzékeny bőrű férfiak számára teszik élvezetesebbé a borotválkozást, míg a Satin Care egy kifejezetten nők számára kifejlesztett termékcsalád. A férfiaknak nem kéne megfeledkezniük a minőségi borotválkozás utáni ápolásról sem. Ezért kínál a Gillette egyedi borotválkozás utáni balzsamokat és ápolókat, amelyek megnyugtatják és felfrissítik a bőrt.

Borotvahabok- & gélek férfiaknak

Borotvahabok- & gélek nőknek

Gillette - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Gillette? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Gillette emberek értékeltek 96 %
A(z) Gillette Proglide Borotvabetét Férfi Borotvához, 4 db termék értékelései
5 / 4x
Minden a várakozásoknak megfelelően. Elégedett vagyok a megrendeléssel :)
A(z) Gillette Fusion5 Borotvabetét Férfi Borotvához, 12 db termék értékelései
5 / 3x
O. K.
A(z) Gillette Classic Borotvazselé Original Illattal, Gyors És Egyszerű Borotválkozás 200 ml termék értékelései
5 / 3x
Minőségi gél jó áron
A(z) Gillette Skinguard Sensitive Borotvabetét Aloé Tartalommal, 4 db termék értékelései
5 / 1x
Elégedettség a használattal, érzékeny bőrre alkalmas
A(z) Gillette Mach3 Férfi Borotvabetét, 16 db termék értékelései
5 / 3x
Minden pros....
A(z) Gillette Satin Care With Olay Dry Skin Vanilla Cashmere Borotvazselé 200 ml termék értékelései
5 / 1x
Teljesen elégedett vagyok
A(z) Gillette Power Rush Izzadásgátló Dezodor Zselés Dezodor Férfiaknak 70 ml termék értékelései
5 / 1x
Minden rendben, nincs okom panaszra.
A(z) Gillette Fusion5 Power Borotvabetét, 4 db termék értékelései
5 / 3x
Karácsonyi ajándék
A(z) Gillette Mach3 Turbo Férfi Borotva + 1 Borotvabetét termék értékelései
5 / 1x
Kedvenc termék
A(z) Gillette Fusion5 Borotvabetét Férfi Borotvához, 4 db termék értékelései
5 / 4x
Quelite borotvák, a legjobb áron a piacon