Gynimun Dual Protect 30 kapszula

Az egyetlen kettős probiotikum a cseh piacon. Egyedülálló összetételének …

Mutass többet

Az egyetlen kettős probiotikum a cseh piacon. Egyedülálló összetételének köszönhetően a nők számíthatnak arra, hogy a termék nemcsak a bélrendszer, hanem a hüvelyi környezet harmonizálására is.

Készleten 
Raktáron: több, mint 5 db
4 931 Ft
1 kapszula ára: 164,35 Ft
  • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
  • Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól
  • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

Vásároljunk együtt
Gynimun Dual Protect 30 kapszula
Termék értékelése 4.9
plusTopnatur Candistop 60 kapszula
Termék értékelése 4.8
Gynimun Dual Protect 30 kapszula
+ Topnatur Candistop 60 kapszula
9 821 Ft
Gynimun Dual Protect 30 kapszula
Termék értékelése 4.9
plusIndol  INDOL3C 180 kapszula
Termék értékelése 4.6
Gynimun Dual Protect 30 kapszula
+ Indol INDOL3C 180 kapszula
17 321 Ft
4.9
Vásárlónk ajánlja

98% Vásárlónk ajánlja

49 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
47x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x

Mik azok a probiotikumok?

A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok (leggyakrabban baktériumok, de pl. élesztőgombák is), amelyek megfelelő mennyiségben adagolva hozzájárulnak a gazdaszervezet egészségének javításához (az Egészségügyi Világszervezet meghatározása).
Bizonyos baktériumok emberi egészségre gyakorolt jótékony hatása már elég régóta ismert az emberiség előtt - 1908-ban Mecsnyikov orosz tudós leírta a bél- és gyomorbaktériumtelepek immunmoduláló funkcióját, és már 1892-ben Dőderlein német tudós hüvelyváladékból vett mintát, és mikroszkóp alatt leírta az általa Lactobacillus vaginalis Dőderlein nevű rúd alakú baktérium tömeges jelenlétét. Ez az elnevezés, amely csak történeti jellegű, és egyáltalán nem felel meg a jelenlegi besorolásnak, még mindig megtalálható a régebbi publikációkban.

Napjainkban az e baktériumok iránti tudományos érdeklődés folyamatosan növekszik, és a klinikai vizsgálatok már nem korlátozódnak a bélre és a hüvelyre (amelyek még mindig a többségben vannak), hanem a probiotikumokat sikeresen vizsgálják a pszichiátriában, az allergiában, a fogászatban, a gyermekgyógyászatban és más orvosi területeken.

Hogyan válasszunk jó probiotikumot?

Azokban az időkben, amikor még senki sem tudott sokat a probiotikumokról, azok a termékek voltak a legnépszerűbbek, amelyek minél többféle baktériumot tartalmaztak (minél hosszabb volt a lista, "annál több adidas"), és a gyártók a baktériumok számával is túltolták magukat, amit a termékükbe tettek.
Ezt a szemléletet már régen meghaladták, és ma már (az európai és globális szakmai társaságok létező ajánlott gyakorlatának megfelelően) sokkal logikusabb kritériumokat alkalmazunk a probiotikumokkal szemben:

1) milyen baktériumokat tartalmaz

A baktériumokat - más élőlényekhez hasonlóan - nemzetség (pl. Lactobacillus), faj (pl. rhamnosus) és törzs (pl. ATCC46301) szerint osztályozzuk. Csak akkor tudjuk meg, hogy melyik baktériumról van szó (törzs szinten), honnan származik, hol tud vagy nem tud élni, mire képes stb., ha tudjuk, hogy ez a baktérium kívánatos-e számunkra vagy sem. A klinikai vizsgálatok ezen jellemzők (az egyes törzsek) meghatározásával foglalkoznak. Tehát olyan törzseket válasszunk, amelyek eredete, tulajdonságai és így az Ön számára való alkalmassága dokumentált és dokumentált.

2) mennyi specifikus baktériumot tartalmaz a lejárati idő végén

A baktériumok számát a termék lejárati idejének végén kell jelenteni, nem pedig a termelés időpontjában (más szóval az érdekel minket, hogy hány tojást hoztunk haza, nem pedig az, hogy mennyit szedtünk le a gazdaságban). Köztudott, hogy a különböző baktériumtörzsek eltérő vitalitással, minőséggel és anyagcsere-állapottal rendelkeznek, ezért a tárolás során eltérő ütemben pusztulnak el.

Ezen túlmenően, a tartalmazott számnak a klinikai vizsgálatokban bizonyított hatáshoz kell viszonyulnia, ahol a baktériumok "dózisát" 100 millió (azaz a "szokásos" eladott termékmennyiségnél 100-szor kevesebb) és 1 billió (azaz a "szokásos" eladott termékmennyiségnél 100-szor több) között találjuk.

Mi a Gynimun DUAL Protect?

A Gynimun DUAL Protect az egyetlen kettős probiotikum a cseh piacon. A dual azt jelenti, hogy mind a bélben működő törzseket (B. longum BB536 és L. acidophilus LA-14), mind egy speciális hüvelyi törzset (L. rhamnosus DSM 14870) tartalmaz.

Ennek az egyedülálló összetételnek köszönhetően a nők elvárhatják, hogy a Gynimun ne csak a bélrendszer, hanem a hüvelyi környezet harmonizálását is biztosítsa.

Hogyan kell szedni a Gynimun DUAL Protect-et?

Vegyél be naponta 1 kapszulát (az erősebb hatás érdekében napi 2 kapszulát), ideális esetben étkezés közben vagy után. Ha antibiotikumokkal egy időben veszed be, hagyj kétórás szünetet közöttük. A minimális alkalmazási idő 7 nap, az ismételt - pl. évi 6-szori - használat a legelőnyösebb a hosszú távú elégedettség érdekében.