Hajfestékek - értékelések és vélemények (1 termék)

A hajfestékek számos típusa létezik, és azok alkalmazása eltérő lehet a kívánt hajszín, az egyéni hajtípus, az állapot és a preferenciák függvényében. A hajfestékek általában két kategóriába sorolhatók: az átmeneti és az tartós hajfestékek.

Átmenet…

 Mutass többet

A hajfestékek számos típusa létezik, és azok alkalmazása eltérő lehet a kívánt hajszín, az egyéni hajtípus, az állapot és a preferenciák függvényében. A hajfestékek általában két kategóriába sorolhatók: az átmeneti és az tartós hajfestékek.

Átmeneti hajfestékek

Az átmeneti hajfestékek olyan termékek, amelyek a hajat csak ideiglenesen színezik. Általában kimoshatóak, és kifakulnak néhány hajmosás után. Az átmeneti hajfestékek kiválóak lehetnek azok számára, akik szeretnék kipróbálni egy új hajszínt, vagy csak ideiglenesen szeretnék megváltoztatni a hajszínüket. Az átmeneti hajfestékek számos színben érhetők el, és a legtöbb esetben nem tartalmaznak agresszív vegyi anyagokat, amelyek károsíthatják a hajat.

Spray festékek

A sprayfestékek nem jelentenek tartós megoldást, de a a hajfestékek közül ezek a leggyorsabbak. A fújás mindössze 3 másodpercet vesz igénybe, és a hajad úgy fog kinézni, mint egy szalonlátogatás után. Ezt a lehetőséget az ősz hajszálak gyors elfedésére vagy a frizura felújítására használják, amikor nincs idő otthoni festésre vagy fodrászlátogatásra.

Tartós hajfestékek

A tartós hajfestékek tartósan változtatják meg a hajszínünket. Általában tartósabbak és jobban pigmentáltak, mint az átmeneti, kimosható hajfestékek. Az állandó hajfestékek általában tartalmaznak olyan kemikáliákat, mint például a hidrogén-peroxid és az ammónia, amelyek elősegítik a szín állandóságát és a hajfesték hatékonyságát. Az állandó hajfestékek számos színben érhetők el, és lehetővé teszik a hajszín megváltoztatását a szőke, barna, vörös, fekete vagy más árnyalatok között.

Természetes hajfestékek

A természetes hajfestékek növényi kivonatokat és természetes összetevőket tartalmaznak, különösen citrom és mandarin illóolajat, valamint 10 további tápláló, természetes összetevőt és illóolajat, amelyek védik a hajat a festési folyamat során, táplálják és páratlan fényt kölcsönöznek neki. Ezek a festékek parabén-, ammónia-, rezorcin- és SLS-szulfátmentesek.

Az egyik leggyakoribb természetes hajfesték a henna, amely egy növényi festék, és általában Indiából és más dél-ázsiai országokból származik. A henna természetes pigmenteket tartalmaz, amelyek általában a vörös vagy a vöröses-barna árnyalatokhoz kapcsolódnak. Azonban a hennát más természetes összetevőkkel is kombinálhatják, például kakaóporral, fekete teával vagy kávéval, hogy sötétebb színeket érjenek el.

A másik természetes hajfesték a cassia, amely egy másik növényi festék. A cassia általában a sárga vagy aranysárga árnyalatokhoz kapcsolódik, és gyakran a henna keverékével használják, hogy különböző színeket érjenek el.

A kávé, a fekete tea és az őszibaracklé is természetes hajfestékek lehetnek, és sötétebb árnyalatokat eredményezhetnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a természetes hajfestékek hatása általában enyhébb, és nem feltétlenül biztosítanak olyan tartós színeket, mint a tartós hajfestékek.

A természetes hajfestékek előnye

A természetes hajfestékek előnye, hogy végképp nem tartalmaznak vegyi anyagot, amelyek potenciálisan károsak lehetnek a hajra és a fejbőrre. Emellett a természetes hajfestékek általában ápoló hatással is rendelkeznek, és természetes ragyogást és fényt adnak a hajnak.

Hajfestékek - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Hajfestékek? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Hajfestékek emberek értékeltek 98 %
A(z) Revalid Stimulating hajnövekedést serkentő sampon 200 ml termék értékelései
4.9 / 22x
Nagyszerű sampon hajhullás ellen.