Házi patika - Fytofontana

(1 termék)

A kisebb sérülések kezeléséhez szükséges tapaszokat, illetve sebfertőtlenítő szereket könnyedén megtalálhatod a Házi patika részben. Ebben a kategóriában a sérült szövetek tisztítására és helyreállítására szolgáló kenőcsöket, géleket, valamint egész…

 Mutass többet

A kisebb sérülések kezeléséhez szükséges tapaszokat, illetve sebfertőtlenítő szereket könnyedén megtalálhatod a Házi patika részben. Ebben a kategóriában a sérült szövetek tisztítására és helyreállítására szolgáló kenőcsöket, géleket, valamint egészségmegőrző eszközöket is találhatsz.

Kínálatunkban olyan hasznos egészségmegőrző eszközöket találhatsz, mint például a vércukorszintmérők, vérnyomásmérők és digitális lázmérők.

Product image

Fytofontana Virostop rágógumi 50 db

VIROSTOP pasztillák: természetes anyagok egyedülálló kombinációját tartalmazzák, amelyek vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkeznek. A termék koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, amelyek védőfilmet képeznek a légutak nyálkahártyáján, így megakadályozzák a vírusok és baktériumok bejutását a szervezetbe. Ezenkívül ez egy természetes termék, amely a következőket is tartalmazza: citrus bioflavonoidok, echinacea purpurea, clary zsálya és barbadosi cseresznye kivonatai, amelyek megsokszorozzák a vírusellenes és semlegesítő hatást.

Készleten