terhesség
Úgy döntöttetek, hogy eljött az idő a gyermekvállalásra? Amennyiben igen, ideje elkezdeni a felkészülést az új szerepre.  Termékkínálatunk nem csak megkönnyíti, de mindenekelőtt élvezetesebbé teszik a terhesség tervezését és előrehaladását.
 
 femibion
Dudlík
vitaminok

Terhességi vitaminok

folsav szedését például legalább három hónappal a teherbeesés előtt ajánlatos elkezdeni, hogy a szervezet elegendő folsavval legyen ellátva. Jótékony hatással van a magzati fejlődésre. Ha elegendő mennyiségben van a szervezetben, elkerülhetőek az olyan komplikációk, mint a gerincferdülés és hasonlók a babánál.

 

Fedezd fel

Figyeld az ovulációdat

Mikor fejezd be a fogamzásgátló szedését, ha teherbe szeretnél esni? Globális szinten átlagosan három hónapot mondanak, mire a szervezet megtisztítja magát a hormonoktól. De minden szervezet másképp reagál a HA abbahagyására. Szakértők szerint akár 70%-ban azonnal teherbe eshetsz a tabletta abbahagyása után, néha több évig is eltarthat.

 

Fedezd fel
ovuláció

A legjobb szexuális pozíció a teherbeeséshez

Ha azt hiszed, hogy „a mosógépen“ soha nem esel teherbe, mert a misszionárius póz való erre a célra, és még inkább az ágyban – tévedsz. Nincs olyan, hogy a legjobb pozíció a szex közben és után a fogantatáshoz. Tudományosan nem bizonyított, hogy a babák 99%-a misszionárius helyzetben fogan, de mégis ezt tartják a legmegbízhatóbbnak.

póz
Dudlík
stres

Lazíts és ne stresszelj

Ne hagyd, hogy a családalapítással kapcsolatos döntés stresszt okozzon neked. Élvezd az életet úgy, mint eddig, és bízz abban, hogy amikor eljön az ideje, a baba is jönni fog. Minél nyugodtabb vagy, annál nagyobb a megtermékenyülés esélye. Tegyél bármit, ami segít kiegyensúlyozottnak lenni és jól érezni magad. 

Dudlik