Ajándékok
férjednek vagy kedvesednek

 

Táplálékkiegészítők férfiaknak

Ajándékozz egészséget a fa alá !

Ajándékozz vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb táplálékkiegészítőket, amelyek közvetlenül a férfi szervezet igényeit szolgálják. Ezek mind hozzájárulnak a lelki társad egészségéhez, de némelyikük ráadásul támogatja a család új taggal való bővítésére irányuló törekvéseidet is.

Kozmetikumok férfiaknak

Termékek a mindennapos bőrápoláshoz

A szépségápolás nem csak a nők dolga, partnered bőrének is szüksége van minőségi ápolásra. A férfiak bőrének ugyanúgy jót tesznek a hidratáló kozmetikumok, mint az aftershave-k vagy a szakállápoló termékek. Az ajándékot kiegészítheted haj- vagy testkozmetikumokkal is.

Elektromos borotvák

A sima bőrért

Sok férfi büszke arra, hogy tökéletesen sima arca van, és a borotválkozás mindennapos dolog számukra. Ez együtt jár azzal, hogy szükségük van egy minőségi borotvára, amely tökéletesen megfelel az igényeiknek. A hagyományos borotva mellett ajánljuk az elektromos borotvák egyikét, amelyek alkalmazkodnak a szakáll sűrűségéhez, az arc kontúrjához, és akár 100%-ig vízállóak is lehetnek.

Erotikus segédeszközök és kellékek

Hozz szenvedélyt a hálószobába

Kényeztesd partneredet valami extrával a fa alatt. Az erotikus játékok feldobhatják a szerelmi életet, és teljesen új csillogást adhatnak neki.