Kendamil kecsketej alapú anyatej-helyettesítő tápszer 1 DHA+ 800 g

Kezdő csecsemő tej az angol legelők szívéből, több mint 50 éven át …

Mutass többet

Kezdő csecsemő tej az angol legelők szívéből, több mint 50 éven át tökéletesítve. Teljes kecsketejből készült a baba természetes fejlődéséhez. 0-6. hónapig, amennyiben nem szoptathatók.

Ez a termék jelenleg készlethiányos.
 • Időben szállítjuk az ajándékokat

  Időben szállítjuk az ajándékokat

 • A nem megfelelő ajándékot ingyenesen kicseréljük

  A nem megfelelő ajándékot ingyenesen kicseréljük

 • Last minute ajándékok

  Last minute ajándékok

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

5
Vásárlónk ajánlja

100% Vásárlónk ajánlja

3 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Az angliai Lake District Nemzeti Park érintetlen vidékéről

Ez a kecsketej mindent megad a babának, amire a természetes fejlődéséhez szüksége van, a születéstől 6 hónapos koráig, amennyiben nem lehet szoptatni. Alapja a teljes zsírtartalmú A2 kecsketej, amelyben túlsúlyban van az A2 β-kazein, amely jobban emészthető, mint a tejben gyakrabban előforduló A1 β-kazein. Ez egy puhább masszát is eredményez a babák gyomrában, amely könnyebben átjut az emésztésén. A tej érzékeny pocakú babák számára is alkalmas.

 • Teljes kecsketejből
 • Növényi eredetű DHA
 • Pálmaolajtól mentes
 • Halolaj- és szójamentes
 • Kellemes tejes íz
 • DHA-t tartalmaz (ahogy azt a jogszabályok minden csecsemőtápszerre előírják).
Kendamil

DHA2-t tartalmaz

Kendamil

Az egyetlen cukorforrás a laktóz

Kendamil

A DHA növényi eredetű2

1 Tanúsítvánnyal ellátott. Az élelmiszer-előállítás egyetlen szakaszában sem használtak géntechnológiával módosított összetevőket/ny­ersanyagokat (a jogszabályoknak megfelelően), beleértve a tej előállításához felhasznált állatállomány takarmányozását is.
2 DHA (dokozahexaénsav) a Schizochytrium sp. mikroalga olajából származik.
A jogszabályi előírásoknak megfelelően minden tápszeres tej DHA-t (dokozahexaénsavat) tartalmaz.

A legjobb minőségű teljes kecsketej

A Kendamil tej kizárólag a Lake District zöld rétjein szabadon legelésző kecskéktől származik.

A legjobb minőségű teljes kecsketej
kendamil

A Lake District érintetlen vidékéről

A brit Lake District Nemzeti Park híres végtelen kristálytavairól és érintetlen tájairól. A Kendamil tejet ezen a gyönyörű területen állítják elő.

A Red Tractor szervezet legszigorúbb szabályozása szerint ellenőrzött.

Az élelmiszerbiz­tonság, az állatjólét és a környezetvédelem a szervezet fő szempontjai. A teljes termelési folyamatot gondosan ellenőrzik a gazdaságtól a csomagolásig.

kendamil
kendamil

A legmagasabb királyi kitüntetés

A Kendamil gyártója, a Kendal Nutricare elnyerte a 2020-as Queen's Award for Enterprise díjat, a legmagasabb elismerést, amelyet brit vállalkozások kaphatnak. Méghozzá magától a királynőtől.

Hogyan készítik a Kendamil tejet?

A védőbiztosítékot kihúzva távolítsd el, és tartsd a gyermekek számára elérhetetlen helyen. Ne használd a csomagot, ha a védőbiztosíték sérült. Fogd meg a doboz tetejét mindkét kezeddel, nyomd mindkét hüvelykujjadat a fedél alá, és nyomd felfelé, hogy kinyisd. A fedél alatt egy mérőpoharat találsz. Nyisd ki a fóliazárat a „nyelv“ hátrahúzásával. Távolítsd el a fóliát biztonságosan.

Kendamil

Moss kezet, és sterilizálj minden eszközt és az üveget a gyártó utasításainak megfelelően.

Kendamil

Moss kezet és sterilizáld a palackot. Forralj fel friss babavizet, és hagyd hűlni legfeljebb 10 percig, majd adj hozzá az adagolási táblázatnak megfelelő számú adagolókanálnyi port. Ne használj mesterségesen lágyított vagy többször felforralt vizet.

Kendamil

Az adagolási táblázat szerint öntsd a szükséges mennyiségű vizet a sterilizált palackba. Zárjd le, és jól rázd fel, hogy a por feloldódjon. Vedd le a kupakot, és cseréld vissza sterilizált cumisüvegre.

Kendamil

Hűtsd le természetes ivóhőmérsékletre. Tálalás előtt mindig ellenőrizd a folyadék hőmérsékletét a csuklódnál (az ajánlott hőmérséklet 37°C).

Fontos táplálási utasítások

Használd a megfelelő mennyiségű összehangolt adagolókanalat az utasításoknak megfelelően. A gyermek rosszul érezheti magát, ha több vagy kevesebb adagolókanálnyit használsz az utasításoknál. Ha a tejet az elkészítéstől számított két órán belül nem fogyasztja el gyermeked, javasoljuk, hogy öntsd ki és készíts később új tejet. Ne adj a tejhez felnőtteknek szánt termékeket, például tartós tehéntejet stb. Ne melegítsd mikrohullámú sütőben.

Összetevők

Teljes kecsketej (166 g folyékony tej 100 g porban),Demine­ralizált kecskefehérje tej­savópor (tejből) (44,7 g folyékony tej 100 g italporban),Növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce),Galakto-oligoszacharidok (tejből),Laktóz (tejből),Kalcium citrát,Kolin-bitartarát,Kálium-klorid,Kalcium-laktát,Nátrium-citrát,Magnézium-klorid,Nátrium aszkorbát,Doko­zahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj),L-tirozin,L-fenilalanin triptofán,Kálium-hidroxid, Inozit,Arachidonsav (Mortierella alpina olaj),L-izoleucin,Tau­rin,Kalcium-foszfát,Nukleotidok ( Citidin-5 ‚-monofoszfát, Uridin-5‘-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója ), Vas-pirofoszfát,L-karnitin,Cink-szulfát,E vitamin,Niacin,Kal­cium-pantotenát,Réz-szulfát,Tiamin,Ri­boflavin,A vi­tamin,B6 vitamin,Mangán-szulfát,Folsav,Ká­lium-jodid,Nátrium-szelenit,K vi­tamin,D3 vitamin,Biotin,B12 vitamin

Figyelem

A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának. A Csecsemő kecsketej 1 a csecsemők táplálására szolgál születésüktől kezdve, ha nem lehet szoptatni őket, és csak orvos vagy táplálkozásban, gyógyszerészetben vagy anya- és csecsemőgondozásban jártas személy tanácsára használható. A cumisüveges táplálás során kerüld a csecsemő fogaival való szükségtelenül hosszú ideig tartó cumisüveges érintkezést, ami növeli a fogszuvasodás kockázatát. Ne felejtsd el minden etetés után, lefekvés előtt megmosni a baba fogait. Az elkészítési és tárolási utasítások következetes betartása fontos a csecsemő egészsége szempontjából. Különleges táplálkozási célú élelmiszer.

Összetevők

Teljes kecsketej (166 g folyékony tej 100 g porban),Demineralizált kecskefehérje tejsavópor (tejből) (44,7 g folyékony tej 100 g italporban),Növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce),Galakto-oligoszacharidok (tejből),Laktóz (tejből),Kalcium citrát,Kolin-bitartarát,Kálium-klorid,Kalcium-laktát,Nátrium-citrát,Magnézium-klorid,Nátrium aszkorbát,Dokozahexaénsav (Schizochytrium sp.T18 mikroalga olaj),L-tirozin,L-fenilalanin triptofán,Kálium-hidroxid, Inozit,Arachidonsav (Mortierella alpina olaj),L-izoleucin,Taurin,Kalcium-foszfát,Nukleotidok ( Citidin-5 '-monofoszfát, Uridin-5'-monofoszfát nátrium sója, Adenozin-5'-monofoszfát, Inozin-5'-monofoszfát nátrium sója, Guanozin-5'-monofoszfát nátrium sója ), Vas-pirofoszfát,L-karnitin,Cink-szulfát,E vitamin,Niacin,Kalcium-pantotenát,Réz-szulfát,Tiamin,Riboflavin,A vitamin,B6 vitamin,Mangán-szulfát,Folsav,Kálium-jodid,Nátrium-szelenit,K vitamin,D3 vitamin,Biotin,B12 vitamin

EAN5056000503855
MárkaKendamil
Címke  Újévi akció
Csomag mérete800 g
Kor<6 hó
Jótállás1 év