Kiegészítők utazáshoz - értékelések és vélemények (7 termék)

A gyermekekkel való utazás során fontos, hogy a kényelem és a biztonság alapvetőek legyenek minden utas számára. Kínálatunkban található kiegészítők számos lehetőséget kínálnak, amelyek segítenek abban, hogy az utazás kellemesebbé, biztonságosabbá …

 Mutass többet

A gyermekekkel való utazás során fontos, hogy a kényelem és a biztonság alapvetőek legyenek minden utas számára. Kínálatunkban található kiegészítők számos lehetőséget kínálnak, amelyek segítenek abban, hogy az utazás kellemesebbé, biztonságosabbá és nyugodtabbá váljon.

Védjük az autó ülését

Ezekre a kiegészítőkre az autó üléshuzatának megóvásáért van szükség. A különösen kényes anyagú ülések (plüss, bőr) gyorsabban tönkremennek, ha folytonos gyűrésnek vannak kitéve. Az ülésvédők egyszerűen telepíthetőek és használhatóak: már a babahordozóhoz vagy a rögzítőtalpakhoz is használhatók, hevederekkel, tépőzárral, csatokkal rögzíthetők.

Háttámlavédők

A háttámlavédő egy olyan kiegészítő, amely segít megóvni az autó hátsó ülésének háttámláját a szennyeződésektől, a kopástól és a foltoktól.

Ülőfelületvédők

Segít abban, hogy a gyermekülés stabilan maradjon az autóülésen, és megakadályozza annak elcsúszását. Emellett kiküszöböli az üléshuzat kopását és megóvja a fokozott igénybevételtől.

Kényelmes és nyugalmas vezetés

Az autóvezetés mindig kihívásokkal jár, különösen akkor, ha gyerekkel vagy babával utazunk. Azonban vannak olyan praktikák és kiegészítők, amelyek segítenek abban, hogy a vezetés kényelmes legyen, és a gyermek is biztonságosan és mosolygósan utazhasson.

Az olyan kiegészítők, mint a kis visszapillantó tükör, vagy az autóban elhelyezett szórakoztató eszközök, szintén segíthetnek abban, hogy a gyerek zavartalanul utazhasson.

Visszapillantó tükör

Nem kell folyton azon töprengened, hogy a gyermeked éppen mivel foglalkozik a hátsó ülésen és honnan ered a hatalmas csend. A kis visszapillantó tükör egy olyan kiegészítő, amely megkönnyíti a hátsó ülésen ülő kisgyermek felügyeletét. A tükör segítségével könnyedén láthatod a gyermeket az első ülésről anélkül, hogy hátra kellene fordulnod.

Praktikus ülésrendező

Segít rendet tartani az autóban, valamint megóvja az üléseket a kopástól és szennyeződésektől. Az ülésrendezők általában különböző méretű zsebekkel rendelkeznek, amelyekben a gyerek játékai, itala vagy más kiegészítői könnyen elhelyezhetőek.

Az ülésrendezők általában univerzális méretűek, és könnyen rögzíthetőek az autóülésre. Az anyaguk strapabíró és könnyen tisztítható, így nem csak praktikus, hanem tartós kiegészítők is.

Kiegészítők utazáshoz - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Kiegészítők utazáshoz? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Kiegészítők utazáshoz emberek értékeltek 92 %
A(z) Skip Hop Állatkert hátizsák tíz - pillangó 3+ termék értékelései
5 / 1x
Nagyon szép, lánya elégedett
A(z) Petite&Mars Esővédő autósüléshez 1 db termék értékelései
5 / 1x
Nagyon elégedett
A(z) Állatkert hátizsák mini - zsiráf 1+ termék értékelései
5 / 1x
Szóval most elmondom nektek,nők,ha a kisfiatok szeret elszaladni,és nem figyel,akkor ez a hátizsák,tényleg valami nekik való.Én azért vettem,mert a fiam sajnos az útra szaladt...Szóval kerestem ezt a hátizsákot,jó,hogy a póráz levehető és klasszikus hátizsákként lehet használni,pl. óvodába vagy kirándulásra :) Hadd mondjam el,aki ezt a hátizsákot kitalálta,valószínűleg tudta miért kell megtervezni.szóval ha neked is ugyanez a problémád mint nekem,ajánlom a beszerzését.
A(z) Petite&Mars Tükör autóba 1 db termék értékelései
5 / 5x
Egy igazán nagy tükör. Könnyen összeszerelhető.
A(z) Petite&Mars Pocket rendszerező babakocsira 1 db termék értékelései
5 / 7x
Elégedettség, jó ár
A(z) Hamax Siesta szürke/fekete kerékpár ülés termék értékelései
5 / 1x
Ok
A(z) Sensillo Luxe csecsemő párna - ékfehér babakocsiban aloe vera 30x38 cm, 1 x 1 db termék értékelései
5 / 10x
Jó ár-teljesítmény arány
A(z) Zopa Rögzítő csat biztonsági üléshez termék értékelései
4.5 / 2x
....
A(z) Dooky Universal Phone Holder Black babakocsi telefontartó 1 db termék értékelései
4 / 1x
Ez a célját szolgálja.
A(z) Baby Dan Tapadókorongos napellenző 2 db termék értékelései
4 / 8x
Szinte mindig leestek és nem tartottak.