Kismama kozmetikumok (6 termék)

Kismamák esetében olyan kozmetikumokra van szükség, amelyek garantáltan ártalmatlanok a babákra nézve, mégis hatékony megoldást jelentenek a nők számára. A jó hír, hogy alapvetően nem kell megváltoztatnod a bőrápolásodat.

Kozmetikumok várandósság …

 Mutass többet

Kismamák esetében olyan kozmetikumokra van szükség, amelyek garantáltan ártalmatlanok a babákra nézve, mégis hatékony megoldást jelentenek a nők számára. A jó hír, hogy alapvetően nem kell megváltoztatnod a bőrápolásodat.

Kozmetikumok várandósság alatt és szülés után

Kényeztesd magad a terhesség és a szoptatás alatt is minőségi kozmetikumokkal. A várandósság kilenc hónapja alatt és a szülés követő hetekben másfajta szépségápoló készítményekre van szükség, mint amilyeneket korábban használtunk.

A várandósság alatt a bőr különös figyelmet igényel

A kilenc hónap során hormonális változások sokasága zajlik le, melyek hatására a bőr is változik. Ilyenkor csökkenhet a bőr hidratáltsága, és megjelenhetnek új anyajegyek. 

Terhesség idehe alatt a legjobb a minimálisra csökkenteni a tisztálkodószerek és kozmetikumok használatát. Sokan azt vallják, hogy ilyenkor érdemesebb a természetes alapú kozmetikumokat használni. A hagyományos testápolók nemcsak a bőr kiszáradására jelenthetnek megoldást, hanem a terhességi csíkok kialakulását is mérsékelhetik

Tévhit viszont, hogy a túlzott kozmetikai krémek és testápolók veszélyt jelentenek a fejlődő baba egészségére, hiszen ezek csak a bőr felső rétegében, a hámrétegben szívódnak fel, így nem jutnak be a véráramba. 

A szülés előtt ajánlatos az úgynevezett gátmasszázsolajok használata, melyekkel elkerülhető a gátmetszés. Gondoskodik a bőr rugalmasságáról, a masszírozó mozdulatok pedig segítik a terület ellazulását.

A szülés után sem árt az óvatosság

Amíg a kisbaba kap anyatejet, addig az anyának ugyanolyan óvatossággal kell válogatnia a kozmetikai szerek közt is, mint terhessége alatt. Az anya bőrén át beszívódott krémek hatóanyagai ugyanis az anyatejbe is belekerülhetnek.

Amennyiben megfelelően gondoskodtál testedről a 9 hónap alatt, akkor a striák alig láthatóak, a mellbimbó pedig jobban felkészült a szoptatásra

A szoptatás rendkívül megviseli a mellbimbókat, ezért különleges törődésre van szükségük. A bimbóvédőkrém, a balzsamok és kenőcsök tökéletesek az érzékeny területek regenerálására. Ilyenkor ajánlott még a bimbóvédők, bimbókiemelők és mellpárnák használata is.

Ahogyan a terhesség alatt, úgy a szülés után is a legfontosabb termékek közé tartozik az intim mosakodógél. Alaposan, de nagyon kíméletesen tisztít.

Kismama kozmetikumok - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Kismama kozmetikumok? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Kismama kozmetikumok emberek értékeltek 96 %
A(z) Naif Terhességi olaj striák ellen 90 ml termék értékelései
5 / 1x
A lányom elégedett. Az olaj nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat és kiváló minőségű.
A(z) HiPP MamaSANFT testvaj érzékeny bőrre 200 ml termék értékelései
5 / 7x
Tökéletes testre és testre egyaránt. pocak. Nem irritál, szép sűrű, kellemes, nem tolakodó illatú, szépen táplálja a bőrt és nem hagy zsíros réteget.
A(z) Lansinoh Organikus szülés előtti felkészítő gátmasszírozó olaj 50 ml termék értékelései
5 / 3x
A termék természetes alapon, aroma nélkül készül, amit nagyra értékelek. Segít előkészíteni a szülőcsatorna szöveteit a szülésre, és mindenképpen ajánlom kipróbálásra, mivel csökkentheti a szakadás vagy vágás kockázatát. Ez a legkevesebb, amit tehetünk. Bár a tényleges személyes tapasztalatokat csak a szülés után fogom tudni megnézni :)
A(z) Natura House Mandula olaj 100 ml termék értékelései
5 / 21x
A(z) Dr. Müller Pharma Dr. Müller kalcium pantotenicum kenőcs 30 ml termék értékelései
5 / 2x
Még nem próbáltam ki, így nem tudom értékelni.
A(z) Elasti-Q Original testápoló striákra 200 ml termék értékelései
4.8 / 66x
Elégedett ????
A(z) HiPP MamaSANFT Masszázsolaj terhességi csíkokra kismamáknak 100 ml termék értékelései
4.8 / 12x
Ajánlom. Jól terjed.
A(z) Bőrápolás 200 ml termék értékelései
4.7 / 64x
szuper
A(z) Suavinex Mellbimbó krém 20 ml termék értékelései
4 / 4x
Top