nőnap, nők napja, nőnap 2023

Nőnap történelme az 1900-as évek elejére nyúlik vissza, amikor a világ számos országában nők ezrei tüntettek az egyenjogúságukért és a szavazati jogukért. A mozgalom célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a nők társadalmi és politikai helyzetére, és azon dolgoztak, hogy a nők jogait elismerjék. 
Magyarországon március 8-án ünnepeljük a Nőnapot, erre az alkalomra készült nektek a Pilulka különleges ötletekkel, hogy ki tudjátok fejezni tiszteleteteket a másik nem, vagy akár Nőtársaitok, akár Magatok felé.
Hölgyeim: Mindegyikőtök megérdemel egy kis ajándékot, egy apróságot, ami boldoggá tesz benneteket. 

 

nőnap, nők napja, nőnap 2023
nőnap, nők napja, nőnap 2023

Tudatos arcápolás

Bőrünk egészsége gyakran hatással van önbecsülésünkre. Először is fontos, hogy felismerd, mire van leginkább szüksége a bőrödnek, hogy hatékony bőrápolási rutint állíthass össze. Akár új hidratáló krémet, akár hatékony ráncszérumot vagy nyugtató maszkot keresel, a Pilulkánál min­dent megtalálsz. Hogyan javíthatod bőröd állapotát? A jó bőrápolás négy lépésben foglalható össze: tisztítás, hidratálás, célzott ápolás és rendszeresség. 

nőnap, nők napja, nőnap 2023

A haj a Nő éke ...

Nem véletlenül mondják, hogy a haj a szépség koronája, a Nő éke. A haj és bőr állapota mindent elmesél rólunk, meg sem kell szólalnunk hozzá. haj- és testápolás fontossága nemcsak a megjelenésünk, hanem az egészségünk szempontjából is nagyon fontos. Egy megfelelő haj- és testápolási rutin segít fenntartani a bőrünk és hajunk egészségét, valamint megakadályozni a károsodásokat és az irritációkat. A Pilulka teljes választéka segít az egészséges bőr és káprázatos haj elérésében.

nőnap, nők napja, nőnap 2023
nőnap, nők napja, nőnap 2023
nőnap, nők napja, nőnap 2023

Légy a saját sminkesed

Emeld ki természetes szépségedet vagy dobd fel megjelenésedet játékos színekkel. Dekoratív kozmetikum kínálatunkkal  úgy alakíthatod át a megjelenésedet, ahogyan csak akarod – természetes nappali smink egy kis csillogással, vagy komoly drámai csillogás? A Pilulkánál min­den terméket megtalálsz ! Végeredményben bármelyik márka mellett is döntesz, ne feledd Marilyn Monroe szavait: 
„A mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet.” - Mosolyogj együtt a Pilulkával ! :-)

nőnap, nők napja, nőnap 2023

Szépségápolás kívül-belül

A szépség nem csak kívülről, hanem belülről is fakad. Tudtad, hogy a kollagén már harmincéves kor előtt elkezd csökkenni a szervezetben? A bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát, és ezáltal a vízmegkötő képességét. A kollagéntermelés az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, míg végül teljesen leáll, ezért szükséges pótolni. A leghatékonyabb módszer az úgynevezett hidrolizált kollagén haszná­lata. Szeretnéd megelőzni vagy csökkenteni az öregedés látható jeleit? Nézz szét a Pilulka szépségvitaminjai között !

nőnap, nők napja, nőnap 2023
nőnap, nők napja, nőnap 2023