nyári problémák

TOP TERMÉKEK

Intim tisztaság

Javában tombol a nyár, a strandszezon, a hőség, csakhogy a meleg és nedves környezetben nemcsak mi érezzük remekül magunkat, hanem a baktériumok is. Akárhogyan képzeljük is el a tökéletes nyári pihenést, egy biztos: egy váratlanul felbukkanó hüvelyfertőzés tönkreteheti a jól megérdemelt szabadságunkat. Ám semmi ok az aggodalomra, hiszen kellő odafigyeléssel és a megfelelő termékek használatával könnyedén kezelhetőek ezek a fertőzések !

Termékek napozás utánra és égési sérülésekre

Ha leégett bőrrel állunk szemben napozás után, fontos, hogy azonnal csökkentsük a bőr károsodását és enyhítsük az égés okozta kellemetlensé­geket. A leégett bőr nagyon érzékeny lehet, ezért kerüljük a dörzsölést, vakarózást vagy bármilyen további súrlódást, mert ez csak súlyosbíthatja a helyzetet.

Pilulka TIPP: Használjunk enyhe, hidratáló krémet vagy aloe vera gélt, amely segíthet enyhíteni a bőr kiszáradását és irritációját. Kerüljük azonban az alkoholos vagy erősen illatosított krémeket, mivel ezek további irritációt okozhatnak.

Izzadásgátlók és dezodorok

A nyári izzadásgátlás rendkívül fontos, mivel a meleg időjárás és a magas hőmérséklet miatt a verejtékezésünk fokozódik. Az izzadás egy természetes folyamat, amely segít a test hőmérsékletének szabályozásában, de ha nem kezeljük megfelelően, kellemetlenségeket és egészségügyi problémákat okozhat. Az egészséges életmód, a megfelelő hidratálás és az egészséges étkezés szintén kulcsfontosságúak a verejtékezés és a testszag szabályozásában. A Pilulka segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb termékeket erre a kis nyári problémára is !

Probiotikumok és a bélflóra támogatása

Hasmenés? Hányás? Láz? Ezek közül sajnos a nyári bélfertőzés leggyakoribb tünetei. Amennyiben sejtésed beigazolódott, próbáld minél előbb orvosolni a problémádat ! A nyári bélfertőzés olyan állapot, amely a nyári időszakban gyakran előfordul, és általában a bélrendszerben kialakuló fertőzések vagy gyulladások következtében alakul ki. Ezek a fertőzések általában a baktériumok, vírusok vagy paraziták által okozott betegségek miatt alakulnak ki. A probiotikumok megfelelő használatával segíthetsz helyrehozni a problémádat, de megelőzésre is kiválóan alkalmasak.

2