Óvszerek - értékelések és vélemények (12 termék)

Az óvszer az egyik legelterjedtebb fogamzásgátló módszer a világon, és egyben az egyetlen olyan védekezési forma, amely segíthet megelőzni az STD-k terjedését. Az óvszerek már több mint száz éve elérhetőek a piacon, és az évek során folyamatosan …

 Mutass többet

Az óvszer az egyik legelterjedtebb fogamzásgátló módszer a világon, és egyben az egyetlen olyan védekezési forma, amely segíthet megelőzni az STD-k terjedését. Az óvszerek már több mint száz éve elérhetőek a piacon, és az évek során folyamatosan fejlesztették a minőségüket és a kínálatukat.

Ma már számos típus és méret közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb óvszert. Emellett az óvszer használata egyszerű és diszkrét, így az egyik legkedveltebb fogamzásgátló módszer azok számára, akik szexuális életet élnek. Azonban fontos tudni, hogy az óvszer nem csak a terhesség és a STD-k ellen védelmet nyújt, hanem azok ellen is, akik allergiásak a spermicid tartalmú fogamzásgátlókra vagy a hormonális fogamzásgátlókra.

A Pilulka kínálatában számos fajta és méret közül választhatsz:

Összességében az óvszer egy hatékony és biztonságos megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a szexuális életet élők magabiztosan élvezzék a kapcsolatokat anélkül, hogy aggódniuk kellene a következmények miatt.

Hogyan kell helyesen használni az óvszert?
Először is, az időzítés fontos. Az óvszert erekciókor és az első közösülés előtt kell felhelyezni. A termék kicsomagolásakor óvatosan dolgozz, hogy ne sérüljön meg az óvszer. Felhelyezésekor húzd a fitymát a makk fölé, fogd meg az óvszer hegyét, és helyezd fel. Ejakuláció után vedd le, még mielőtt a pénisz petyhüdtté válik. Ha nincs meggyőződve a megbízhatóságáról, töltse meg vízzel. Ha nem engedi át a vizet, a szakadás nem következett be. A használt terméket dobd a szemétbe, ne a WC-be. Végül, de nem utolsósorban figyeld a lejárati időt, az átlagos szavatossági idő körülbelül 4 év.

Óvszerek - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Óvszerek? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Óvszerek emberek értékeltek 96 %
A(z) Pepino Óvszer Classic 12 db termék értékelései
5 / 1x
Ez nem tévedés.
A(z) Durex Feel Thin Extra Lubricated óvszer 3 x 18 db termék értékelései
5 / 2x
megfelel az elvárásoknak
A(z) Pepino Óvszer Long Action 3 ks termék értékelései
5 / 1x
Super
A(z) Durex Real Feel óvszer termék értékelései
5 / 2x
OK
A(z) Masculan Long Pleasure óvszer 10 ks termék értékelései
5 / 3x
Oké
A(z) Masculan Sensitive szuper vékony síkosítóval ellátott rózsaszín gumióvszer 21 db termék értékelései
3.5 / 2x
TÚL KEVÉS