Pelenkák méret szerint (104 termék)

A kisbabáknak különleges gondoskodásra van szükségük. A babák érzékeny bőre gyengéd termékeket érdemel, amelyek megvédik a pelenkakiütéstől. A minőségi, légáteresztő pelenkák, amelyek szárazon tartják a babát, hozzájárulnak a nyugodt és zavartalan …

Mutass többet

A kisbabáknak különleges gondoskodásra van szükségük. A babák érzékeny bőre gyengéd termékeket érdemel, amelyek megvédik a pelenkakiütéstől. A minőségi, légáteresztő pelenkák, amelyek szárazon tartják a babát, hozzájárulnak a nyugodt és zavartalan alváshoz is. A legkisebbek számára egyéb higiéniai termékeket is kínál a Pilulka! heart

Milyen pelenkát válasszunk?

Még a pelenkák esetében sincs általános érvényű tanács. Minden anyukának más felel meg, akárcsak a babának. A baba popsija érzékeny, és Te magad fogod tudni, hogy milyen pelenkát fog kedvelni kisbabád. Akár szövetpelenkákról, akár eldobható pelenkákról van szó, a márka stb. mindig a baba súlyának megfelelően válassz pelenkát.

A pelenkák méretezés szerint történő kategorizálása azt jelenti, hogy a pelenkákat a csecsemők vagy kisgyermekek testméretéhez igazítják. A pelenkák méretezése fontos szempont, mivel biztosítja, hogy a pelenka megfelelően illeszkedjen a gyermek testéhez, és hatékonyan fel tudja venni a vizeletet, miközben megakadályozza a szivárgást. 

  • Újszülöttek (Newborn): Az újszülötteknek tervezett pelenkák általában a legkisebb méretezéssel rendelkeznek. Ezek a pelenkák kifejezetten az újszülött csecsemőknek készülnek, és általában a legkisebb méretkategóriába tartoznak. Az újszülött pelenkák általában 2-5 kg közötti súlyú babáknak megfelelnek.
  • 1-es méret (Size 1): Az 1-es méretű pelenkák már kicsit nagyobbak, és általában 3-6 kg közötti súlyú csecsemőknek valók.
  • 2-es méret (Size 2 - Mini): A 2-es méretű pelenkák tovább növekednek a méretben, és általában 5-9 kg közötti súlyú babáknak megfelelnek.
  • 3-as méret (Size 3 - Midi): A 3-as méretű pelenkák már nagyobbak, és általában 7-13 kg közötti súlyú gyermekeknek valók.
  • 4-es méret (Size 4 - Maxi): A 4-es méretű pelenkák még nagyobbak, és általában 10-18 kg közötti súlyú gyermekeknek valók.
  • 5-ös méret (Size 5 - Junior): A 5-ös méretű pelenkák a legnagyobbak a méretezés szerinti kategóriában, és általában 12 kg feletti súlyú csecsemőknek vagy kisgyermekeknek valók.
  • 6-os méret (Size 6 - Large): 13kg fölötti gyermekek számára ideális méret.
  • 7-es méret (Size 7 - Extra Large): 17kg+ feketti gyermekek számára készült pelenkák.

A pontos méretkategóriák és a méretek közötti átfedés a különböző pelenkamárkák és gyártók esetében változhat, így fontos ellenőrizni a pelenkák csomagolását vagy a gyártói útmutatót annak érdekében, hogy megfelelően illeszkedő pelenkát választhassunk a gyermekünknek. A megfelelő méretű pelenka használata kényelmes és hatékony módja annak, hogy gondoskodjunk a csecsemő vagy kisgyermek kényelméről és higiéniájáról.

Pelenkák méret szerint - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Pelenkák méret szerint? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Pelenkák méret szerint emberek értékeltek 96 %
A(z) Bella Baby Happy Junior nadrágpelenka 5, 12kg-25kg, 42 db termék értékelései
5 / 8x
Ezek a pelenkák tényleg a legjobbak, még a pempers után is kiütések voltak a popsimon.
A(z) Bella Baby Happy Pants bugyipelenka 4, 8kg-14kg, 44 db termék értékelései
5 / 1x
Megfelelő
A(z) Linteo Baby Premium MAXI pelenka (8-15 kg) 200 db termék értékelései
5 / 1x
Nagyszerű pelenkák, jól illeszkednek, és hátul rugalmasak. Ajánlom!
A(z) Kolorky DAY - tollak - S (3-6 kg) eldobható öko pelenkák 25 db termék értékelései
5 / 2x
Minden anyának ajánlom. Kellemes, nem duguláselhárító, jó ár és szép megjelenés.
A(z) Huggies Elite Soft Overnight bugyipelenka - Pants 5 (12-17 kg) 17 db termék értékelései
5 / 2x
A pelenka tökéletesen illeszkedik a fiamra, egész éjjel tart, és nem irritálja a bőrét. A gyermeknek nem okoz gondot levenni és újra felvenni a pelenkát.
A(z) Pampers Harmonie nadrágpelenka 2, 4kg-8kg, 132 db termék értékelései
5 / 7x
Minden rendben volt.
A(z) Huggies Extra Care 4, 60 db termék értékelései
5 / 4x
????
A(z) Linteo Baby Premium pelenka MIDI (5-9 kg) 216 db termék értékelései
5 / 1x
Az áruk megfeleltek az elvárásoknak. Jó minőség-ár arány. Teljes elégedettség.
A(z) Baby Plenky Prémium Maxi (8-15kg) 50 ks termék értékelései
5 / 1x
Nagyszerű pelenkák. Jól illeszkednek, a fiam nem zúzódik a gumiktól, egész éjjel tartanak és nem irritálják a bőrét.
A(z) Pampers Pants bugyipelenka 6, 14kg-19kg, 132 db termék értékelései
5 / 10x
Jó ár és gyors szállítás
Az oldal tetejére