Pólyák - értékelések és vélemények (3 termék)

A pólya használata az egyik legrégebbi módszer az újszülöttek gondozására és nyugtatására, számos kultúrában hagyományosan alkalmazzák.

A pólya lényege az, hogy a baba testét körülveszi a textillel, hogy az megfelelő tartást és biztonságot …

 Mutass többet

A pólya használata az egyik legrégebbi módszer az újszülöttek gondozására és nyugtatására, számos kultúrában hagyományosan alkalmazzák.

A pólya lényege az, hogy a baba testét körülveszi a textillel, hogy az megfelelő tartást és biztonságot nyújtson számára. A megfelelő pólyázás segíthet a baba nyugtatásában, megelőzheti a sírást és hozzájárulhat a jobb alváshoz is.

A pólya hagyományosan olyan anyagból készül, amely nem irritálja a baba bőrét, és elég rugalmas ahhoz, hogy biztosítani tudja a megfelelő tartást, de nem szorítja el a légzést vagy korlátozza a mozgást. Az anyag lehet pamut, muszlin, vagy bambusz, és az egyes kultúrákban eltérő hagyományok és technikák szerint készítik.

A megfelelő pólya kiválasztása

A megfelelő pólya anyaga nagyban függ az egyéni preferenciáktól és a baba igényeitől.

  • A pamutpólya nagyon népszerű, mert az anyaga puha, légáteresztő és könnyen mosható.
  • A muszlin pólya nagyon vékony és könnyű, de mégis tartós. Az anyag szintén puha és lélegző, így kényelmes az újszülötteknek. Hidegebb körülmények között viszont nem hatékony.
  • A bambuszpólya is puha és légáteresztő, és természetes antibakteriális tulajdonságai miatt nagyon népszerű. Az anyag nagyon kényelmes a baba bőrének.

Újszülött kortól használható

A pólya használata időben korlátozott lehet, mert a baba gyorsan nő és fejlődik, és előfordulhat, hogy a pólya már nem lesz megfelelő méretű.

Általában a pólyázást az újszülötteknél alkalmazzák. Ilyenkor ajánlott a pólya használata, mert segít nekik érzelmileg és fizikailag is. Úgy alakították ki, hogy körülölelje a piciket, az anyaméhben töltött időszakra emlékeztve őket. Ez a puha környezet biztonságérzetet nyújt a számukra, így sokkal nyugodtabbak lesznek. A pólyák 3-4 hónapos korig használhatóak.

A pólyázásn megfelelő technikája és az anyag kiválasztása kulcsfontosságú a baba biztonságának és kényelmének biztosításához.

Pólyák - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Pólyák? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Pólyák emberek értékeltek 94 %
A(z) New Baby klasszikus megkötős pólya, szürke pöttyös termék értékelései
5 / 5x
Gyönyörű, egyszerű, mindenhez színben passzoló tekercs.
A(z) New Baby Bio baba gyümölcs tea innováció termék értékelései
5 / 2x
nagyon szép csomagolás
A(z) New Baby Klasszikus kötés wrap fehér csillagok szürke 1 ks termék értékelései
5 / 2x
Nagyszerű anyag, kellemes meleg.
A(z) New Baby Georgiai tea fekete táskák termék értékelései
5 / 6x
Elégedettség
A(z) New Baby Fantasztikus tea Earl Grey Fekete Tea táskák termék értékelései
5 / 1x
Szuper tekercs, csak szorosan, hogy senki ne féljen megfogni a babát a feje miatt. Szép anyag és elég gyorsan szárad.
A(z) Baby Fruit Tea Forest Strawberry 1 ks termék értékelései
3 / 2x
Oké