Respilon Reszpirátor VK RespiPro L-es méret 2 db

2.0 elnevezése arra utal, hogy a nano reszpirátorok új generációját …

Mutass többet

2.0 elnevezése arra utal, hogy a nano reszpirátorok új generációját képviseli VK RespiPro 2.0 maszkunk. FFP2 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Készleten 
Raktáron: több, mint 5 db
2 190 Ft
1 db ára: 1 095,00 Ft
 • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
 • Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól
 • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

Antivirális Antivirális
Antibakteriális Antibakteriális
5
Vásárlónk ajánlja

100% Vásárlónk ajánlja

5 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

A VK RespiPro hosszútávú és ismételt védelmet biztosít minden felhasználó számára egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, mint amilyen a szűrőképesség, vírusok felfogása, könnyű súly, rendkívüli légáteresztés. Add meg immunitásodnak a mindig megbízható tűzfalát!

 • A nanoszálas VK RespiPro 2.0 generációja FFP2 NR tanúsítvánnyal rendelkezik, s viselőjét megvédi a környezetben lévő kórokozóktól. Továbbá megfelel az EN 149:2001+A1:2009 tanusítványnak is.
 • Nanoszálas membrán vírusszűréssel.
 • Külső és belső része gyorsított réz technológiával biztosítja a vírusoktól való állandó védelmet, akár a környezettől, akár viselőjétől származnak.
 • Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően nem igényel karbantartást.
 • Megakadályozza a keresztfertőzést (cross-contamination), ezáltal viselője nem viszi fel felületére saját érintéssel a vírust és nem fertőződik meg a maszkkal való manipulálás során.
 • A VK RespiPro 2.0 környezettudatos és gazdaságos megoldás. Környezettudatos, ugyanis ismételten használható és gazdaságos, mivel egy óra megfelelő védelem átszámolva kevesebb, mint 80 forintba kerül.
 • Ha napi 5-6 órát viseli, 1 hétig használhatod
 • Anatómiai szabásának és állítható fémszegélyének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az archoz, ezzel is elkerülve a nem kívánt maszk körüli levegő szivárgást.
 • Nanoszálas reszpirátorunk könnyű és légáteresztő, így biztosítja a könnyed lélegzést és beszédet.
 • Új generációs gumiszalagokkal rendelkezik, ezáltal kényelmesebb viselni. Kiváló rugalmasságuknak és kerek szabásuknak köszönhetően nem vágják, nem húzzák a füleket.
 • A maszk nagysága nem változott, bár a rugalmasabb gumiszalagoknak hála azt az érzést keltheti, hogy az eredeti VK RespiPro-tól a 2.0-ás generáció méreteiben nagyobb. Ha azt szeretnéd, hogy jobban az arcodhoz simuljon, akasszd össze a gumiszalagokat a fejed mögött a csomagolásban található műanyag horoggal. Ez a megoldás hosszabb viselés esetén is ajánlott.
 • Brünnben készült.

Hogy működik a VK RespiPro 2.0 antivírus reszpirátor?

A VK RespiPro 2.0 nano reszpirátor kettős védelmet biztosít: a nanoszálas szűrő felfogja a vírusokat, a gyorsított réz pedig megöli őket. Ennek köszönhetően ezt az önsterilizáló maszkot ismételten lehet használni egy hétig, vagy az anyag mechanikus kopásáig anélkül, hogy bármilyen karbantartást igényelne.

A reszpirátor nanoszálas membránja olyan szálakból fonódik össze, amelyek ezerszer vékonyabbak, mint az emberi haj. Ezek a szálak akadályozzák meg a legkisebb szilárd és cseppfolyós részecskék maszkon való átjutását. Ráadásul két irányban működik, tehát nem csak viselőjét, de annak környezetét is védi.

Mennyi ideig használhatom a VK RespiPro 2.0-t?

Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a VK RespiPro 2.0 többhasználatos.

Ha napi 5-6 órát viseled, körülbelül 1 hétig használhatod. Az ajánlott viselési idő nem a gyorsított réz működésével függ össze, amely folyamatosan dolgozik, hanem a reszpirátor anyagának kopásával (a gumiszalagok kinyúlásával, a fémszegély elhasználódásával, az arcra simulás meglazulásával, amely a légzőszervek védelméhez elengedhetetlen).

EAN8595190533282
MárkaRespilon
Forma  Maszk
Ki számára  Felnőtteknek
Tulajdonságok  Antivirális  Antibakteriális  Védő
Méret  L
Címke  Cseh márka
Csomag mérete2 db