Médiakapcsolatok

Újságíróként dolgozol és érdekel a Pilulka.hu vagy a Pilulka cégcsoport? Ezen az oldalon sajtóközleményeket és grafikai forrásokat találhatsz. Felkelltettük az érdeklődésedet? Írj nekünk és mi szívesen válaszolunk kérdéseidre.

Grósz Béla
Country Manager
bela.grosz@pilulka.hu
+36  1 445 3981
Cikket írnál és adatokra vagy nyilatkozatra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk!
 
Legfrissebb híreink
Tovább növekszik a Pilulka. A Cseh Köztársaságban minden tizedik háztartás vásárolt már online a Pilulka.cz oldalon. (4.1.2022)
A Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Ausztriában működő Pilulka-csoport bevételei az előzetes eredmények szerint meg fogják haladni a 2,4 milliárd CZK-t. A Pilulka franchise gyógyszertárai, amelyek nem szerepelnek a csoport kötelező beszámolójában, pedig 1,2 milliárd CZK-t tettek ki. A vásárlók összesen rekordösszegű, 3,6 milliárd CZK-t költöttek tavaly a Pilulkánál.
Növeli a gyógyszertárai számát és befektetését a Pilulka a Blocks technológiai startupban. (3.9.2021)
A Pilulka.cz, a cseh online gyógyszerkereskedelem vezető szereplője 10%-os kisebbségi részesedést szerzett a Blocks nevű startup vállalkozásban, akikkel közösen tervezik a Közép- és Kelet-európai gyógyszertári jelenlét erősítését.
Továbbra is dinamikusan növekszik a Pilulka. (3.8.2021)
A Pilulka.cz internetes gyógyszertár, amely idén első e-kereskedelmi cégként lépett be a prágai tőzsdére, a tavalyinál egy héttel korábban kezdte meg a karácsonyi vásárlást. A vállalat arra számít, hogy a korábbi évekhez képest jelentősen nagyobb érdeklődés mutatkozik az egészségügyi kategóriába tartozó termékek iránt.

 

(Forrás: PX START) Óriási volt az érdeklődés a Pilulka iránt, ami első e-kereskedelmi cégként lépett a prágai tőzsdére. (20.10.2020.)
A Pilulka Lékárny, a.s. a mai napon sikeresen lezárta a tőzsdei bevezetést (IPO). A befektetők érdeklődése óriási volt, 536%-kal meghaladta a felajánlott részvények számát. A Pilulka az előre megadott sávon belül is a legmagasabb áron került jegyzésre. A Pilulka részvényeivel való kereskedés október 26-án kezdődik 424 CZK-s jegyzési áron.
A Pilulka.cz nyilvános részvénykibocsátást indít.(5.10.2020.)
A Pilulka mai nappal elindította a megbízások nyilvános elfogadását a prágai tőzsdén, ami a vállalat 800 ezer részvényéből áll majd legfeljebb.
A Pilulka.cz lesz az első e-kereskedelmi vállalat, amelyet a prágai tőzsdére vezetnek be. (10.9.2020.)
A Pilulka úgy döntött, hogy 20% új részvényt bocsát ki, amelyet a következő hetekben tervez a prágai tőzsde PX Start piacán forgalomba hozni. A Pilulka így az első nyilvánosan jegyzett e-kereskedelmi vállalat lesz a prágai tőzsdén. A következő néhány évben a Pilulka a Prágai Értéktőzsde fő piacán kíván tőzsdére lépni, és a lehető legjobban ki akarja használni a tőkepiac nyújtotta lehetőségeket a további növekedés érdekében.