Samponok (136 termék)

A samponok mindenki számára ismert tisztálkodási és higiéniai termékek, amelyeket a haj tisztítására használunk. A samponok összetétele, illata és hatékonysága nagyon változatos lehet, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és …

Mutass többet

A samponok mindenki számára ismert tisztálkodási és higiéniai termékek, amelyeket a haj tisztítására használunk. A samponok összetétele, illata és hatékonysága nagyon változatos lehet, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és preferenciáinak megfelelő terméket.

A samponok általában különböző összetevőket tartalmaznak, mint például a tisztító anyagok, hidratáló és tápláló összetevők, illatanyagok és színezékek. Ezek az összetevők segítenek eltávolítani a hajból a szennyeződéseket, a faggyút és a többi szennyeződést, amelyek könnyen felhalmozódnak a hajban.

Az utóbbi években egyre több olyan sampon jelent meg a piacon, amelyek speciális igényeket céloznak meg. Így például vannak samponok a korpás hajra, a száraz, töredezett hajra, zsíros hajra,  festett hajra és még sok más típusra is.

Fontos megjegyezni, hogy a samponok használata nem csak az egészséges haj megőrzésében segít, hanem hozzájárul az általános higiéniai szabályok betartásához is. A megfelelő sampon kiválasztása és használata segíthet a hajszálak egészséges állapotának megőrzésében, a haj fényességének fokozásában és a kellemes illatú, tiszta haj érzésének elérésében.

Milyen gyakran mossak hajat?
A régi szabály, miszerint mindenből a túl sok árt, a hajmosásnál is érvényes. A sampon kimossa a hajadból a  természetes kenőanyagot, és ha túl gyakran mosod, fennáll a veszélye, hogy túlságosan kiszárítod a hajad, ami túlzott töredezéshez vezethet. Nem lehet egyértelműen megmondani, milyen gyakran kell hajat mosni, mert például azoknak, akik sokat sportolnak és izzadnak, gyakrabban kell hajat mosniuk. Egy átlagos ember számára nagyjából két-három naponta elegendő a mosás. Ne félj a száraz samponok használatától sem. Egyes stylistok még azt is tanácsolják, hogy az egészségesebb, jobb minőségű haj érdekében korlátozd a fejmosást heti egy-két alkalomra.

Hogyan kell használni a száraz sampont?
A szárazsampon nem csak azokra az időkre való, amikor nincs időd a hajmosásra. A száraz samponok teljes mértékben helyettesítik a hagyományos samponokat, de használatuk nem váltja ki a rutinszerű hajmosást. A száraz samponok használata egyszerű, gyors és hatékony, és ideális megoldás, ha sietsz, nincs hozzáférésed vízhez, vagy éppen úton vagy. A legtöbb szárazsampon permetezhető, és nem hagy fehér maradványokat. Használata ezért nagyon egyszerű - csak fújd be a hajadba kellő távolságból, és masszírozd bele a hajtövekbe. A szárazsampon felszívja a hajból a felesleges faggyút, és így dúsítja, frissíti a frizurát - de vigyázzunk, hogy ne alkalmazzunk túl sokat, mert akkor a haj elnehezül, fáradt és fénytelen lesz. A legjobb hatás érdekében lefekvés előtt fújd a sampont a hajadra.

Samponok - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Samponok? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Samponok emberek értékeltek 94 %
A(z) Pantene Sampon Repair & Protect 400ml + 3MM Repair & Protect 200ml 2 db termék értékelései
5 / 2x
ajándék a lányomnak
A(z) Milva Csalán sampon 200 ml termék értékelései
5 / 3x
Határozottan nem tekinthető természetes samponnak.
A(z) L'Oréal Paris Elseve Color-Vive Ápoló Sampon 250 ml termék értékelései
5 / 4x
Minden csontváz
A(z) Old Spice Cooling férfi tusfürdő és sampon 400 ml termék értékelései
5 / 1x
Kellemes illat
A(z) Zuhany sampon a férfiak számára extrém 400 ml termék értékelései
5 / 3x
Elégedett vagyok
A(z) Head & Shoulders Deep Hydration Korpásodás Elleni Sampon 540 ml termék értékelései
5 / 1x
Csak ezt a márkát használom
A(z) Nivea Erősítő Micellás Sampon Vízililiommal 400 ml termék értékelései
5 / 1x
Kiváló sampon, remek illata van, a haj szép és tiszta utána.
A(z) TRESemmé Full Fibre Volume Sampon Vékonyszálú Hajra 400 ml termék értékelései
5 / 3x
Nekem ez után a sampon után van térfogat és puha a hajam,nagyon jó.
A(z) Head & Shoulders Classic Clean 2Az1-Ben Sampon Korpásodás Elleni Sampon 900 ml termék értékelései
5 / 2x
Kényelmes, praktikus csomagolás, elképesztő adagolás a kupakon lévő pumpának köszönhetően, a haj puha, illatos és selymes, könnyen fésülhető, már pár éve használom ezt a sampont, de csak most találkoztam ezzel a mérettel, az ára optimális ehhez a termékhez és a minőség-ár arány a normán belül van, mindennapi hajmosásra is alkalmas...számomra nagy megelégedés
A(z) Head & Shoulders Citrus Fresh Korpásodás Elleni Sampon 900 ml termék értékelései
5 / 1x
Klasszikus, az ember elégedett
Az oldal tetejére