Sanytol Fertőtlenítő szagtalanító textíliákhoz 500 ml

Kifejezetten textíliákhoz való fertőtlenítő és szagtalanító szert …

Mutass többet

Kifejezetten textíliákhoz való fertőtlenítő és szagtalanító szert fejlesztett ki, amely az anyag belsejében hat, ahol elpusztítja a baktériumokat és a gombákat.

Készleten 
Raktáron: 1 db
1 790 Ft
10 ml ára: 35,80 Ft
  • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
  • Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól
  • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

Vásároljunk együtt
Sanytol Fertőtlenítő szagtalanító textíliákhoz 500 ml
Termék értékelése 4.8
plusLaica Bi-flux univerzális szűrőbetét 4 db
Termék értékelése 5
Sanytol Fertőtlenítő szagtalanító textíliákhoz 500 ml
+ Laica Bi-flux univerzális szűrőbetét 4 db
8 680 Ft
Sanytol Fertőtlenítő szagtalanító textíliákhoz 500 ml
Termék értékelése 4.8
plusHaan Tranquil Camomile antibakteriális kézfertőtlenítő spray 30 ml
Termék értékelése 5
Sanytol Fertőtlenítő szagtalanító textíliákhoz 500 ml
+ Haan Tranquil Camomile antibakteriális kézfertőtlenítő spray 30 ml
3 880 Ft
4.8
Vásárlónk ajánlja

100% Vásárlónk ajánlja

4 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Termék bemutatás

Extra finom permet, 99,9%-ban elpusztítja - gombák, baktériumok, vírusok H1N1, klórmentes, tiszta ruha illata, eltünteti a szagokat legyen szó dohányról, állatokról vagy akár konyhai szagokról...

A Sanytol, a klór nélküli fertőtlenítés szakértője egy olyan, kifejezetten textíliákhoz való fertőtlenítő és szagtalanító szert fejlesztett ki, amely az anyag belsejében hat, ahol elpusztítja a baktériumokat és a gombákat. Megszünteti a dohszagot, a cigaretta és állat okozta szagokat, a konyhai szagokat, és visszaadja a textíliának a tiszta ruha illatát. Az extra finom permetező rendszernek köszönhetően a leheletfinom permet rendkívül gyorsan megszárad a textílián.

Egyéb információk

A termék hármas hatású: Baktériumölő (baktericid) az EN 13697 szabvány szerint (behatási idő: 5 perc). Gombaölő (fungicid) az EN 13697 szabvány szerint (behatási idő: 15 perc). Vírusölő szelektív virucid az A H1N1 influenza vírussal szemben (behatási idő: 5 perc) az EN 14476 szabvány szerint.

Használati utasítás:
A kezelendő textíliát kb. 30 cm távolságból egyenletesen permetezze be, míg az anyag átnedvesedik, majd hagyja hatni az előírt behatási ideig. A behatási idő alatt nedvesen kell tartani a textíliát, majd hagyni kell megszáradni. Makacs szagok esetén rendszeresen ismételje meg a műveletet. Nem hagy foltot. Ne használja bőrön, műbőrön vagy selymen. Kényes textíliák esetén próbálja ki a terméket a felületnek egy kevésbé látható részén.

Biztonsági információk

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

H412 - Artalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ne nyelje le! P101 - Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 - Gyermekektől elzárva tartandó. P301+P312 - Lenyelés esetén: Rosszullét esetén azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 1199). P501 - Az anyagot és edényzetét különleges hulladék vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyre kell vinni.
Egyéb figyelmeztetések:
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Ne használja bőrön, műbőrön vagy selymen! Elsősegélynyújtás: Belégzést követően vigyük a sérültet friss levegőre, helyezzük nyugodt testhelyzetbe, panasz esetén forduljon orvoshoz. Bőrre jutáskor: vegye le a szennyezett ruházatot, és mossa le azonnal a bőrt bő szappanos folyóvízzel és jól öblítse le langyos folyóvízzel. Szemmel való érintkezést követően: Azonnal nagy mennyiségű vízzel öblítsük le. Helyezzük orvosi megfigyelés alá, ha a fájdalom, a gyakori pislogás és a bőrpír fennáll. Véletlen lenyelés esetén: ki kell öblíteni a szájat vízzel. TILOS hánytatni. Orvosi ellátás szükséges. Hulladékkezelés: A termék maradékainak kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. Környezetvédelem/ökotoxikológia: Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóburkolatát élővízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Szennyezés-mentesítés: A kifolyt anyagot nem éghető abszorbens anyaggal kell összegyűjteni és felitatni és megsemmisítésre tartályba kell helyezni a helyi/nemzeti szabályozásnak megfelelően. A szennyezett felületet teljesen meg kell tisztítani.
2. terméktípus: Felületek, anyagok, felszerelések és bútorok fertőtlenítésére használható termékek.

Összetevők

fertőtlenítőszerek, illatszerek (butylphenyl methylpropional, hecyl cinammal). Biocid hatóanyag: 0,5% Didecildimetilammónium-klorid (EC:230-525-2; CAS: 7173-51-5).

EAN3045206331005
MárkaSanytol
Csomag mérete500 ml