Skin-cap (4 termék)

Skin-cap - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Skin-cap? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Skin-cap emberek értékeltek 86 %
A(z) Skin-cap krém száraz és érdes bőrre 1 x 50 ml termék értékelései
4.9 / 8x
eddig a legjobb krém atópiás bőrre, amit eddig használtam. Másoknál mindig pikkelyes lett a bőröm, ez szuper. Problémamentes a bőröm, ha ezt használom.
A(z) Skin-cap spray száraz és érdes bőrre 100 ml termék értékelései
4 / 4x
Körülbelül 20 éve használom a terméket, az eredmények minden várakozást felülmúltak. A legutóbbi, kb. egy hónappal ezelőtti vásárlás után két hétig használtam pozitív eredmény nélkül. Nem értettem, hogy miért nem hatékony hirtelen a "Skin Cap spray" termék egyáltalán. Meglepetésemre kiderült, hogy a termék már nem tartalmazza a "Cink-pirition" hatóanyagot (az EU rendelet szerint tiltott összetevő). A beteg EU abszurd szabályozása, mivel a cink-pirition összetevő nem veszélyesebb, mint az alumínium vagy a nátrium-lauril-szulfát a közönséges kozmetikumokban. Az én ajánlásom, KÉRLEGESEN NE VÁSÁRLJON, és keressen alternatívát az EU-n kívülről.
A(z) Skin-cap korpásodás elleni sampon 1 x 150 ml termék értékelései
4 / 3x
Évek óta küzdök a korpával és a seborrheával, és minden csak ideig-óráig segített, lássuk csak, a második pakolást használom, segített elnyomni az elviselhetetlen viszketést és csökkenteni a bőrpírt és a gyulladást, a hajam szárazabb a használata után, nehezen fésülhető, ezért mézes kondicionálót használok utána a hosszabb hajrészekre. Használok formázó krémet is, a vörösség és a gubancolódás rövid időre alábbhagy, de aztán a bestiák folyamatosan visszajönnek.