Sport - Most érkezett termékek (3 termék)

Tegnap határoztad el magad, hogy elkezdesz edzeni, vagy a sportolás és a testmozgás már az életed elengedhetetlen része? A Pilulkánál mindent megtalálsz ami a céljaid elérésében segít!

Rengeteg sporttáplálékot kínálunk, különösen fehérjéket és fehé…

Mutass többet

Tegnap határoztad el magad, hogy elkezdesz edzeni, vagy a sportolás és a testmozgás már az életed elengedhetetlen része? A Pilulkánál mindent megtalálsz ami a céljaid elérésében segít!

Rengeteg sporttáplálékot kínálunk, különösen fehérjéket és fehérjeételeket, továbbá anabolizátorokat és stimulánsokat, de zsírégetőket vagy aminosavakat is. Otthonod kényelméből is végezhetsz edzőgyakorlatokat, hiszen a kínálatunkban lévő különböző minőségi fitneszsegédek segíthetnek a testmozgásban. Mindez azonban nem csak a sportolásról és a teljesítményed támogatásáról szól, hiszen gondolnod kell a regenerációra és támogatnod kell az izmaidat, amikor edzés után pihensz. 

Fehérje, aminosav és gainer?

A fehérjék – vagy proteinek elsősorban az izomtömeg építése és növelése, valamint a fittség és a jobb teljesítmény növelése szempontjából fontosak. A szervezet csak a táplálékból jut hozzájuk, és nem raktározza őket, ezért fokozott edzés során pótolni kell őket. A fehérjéket haladó és kezdő sportolóknak egyaránt ajánlják.

Kínálatunkban elérhetők különböző vegán fehérjék – rizs, szója vagy borsó is.

Az aminosavak – a fehérjék alapvető építőkövei, esszenciális és nem esszenciális összetevőkre oszthatók. Élelmiszerekből jutunk hozzájuk, de étrend-kiegészítőként elsősorban akkor ajánlott, ha izomtömeget szeretnénk építeni.

Az aminosavak szedésének előnyei:

  • Izomépítés
  • Erő és állóképesség növekedése
  • Gyorsabb felépülés a fáradtságból

Gainerek – olyan emberek számára készültek, akiknek súlyt kell felszedniük, tehát növelniük kell a kalóriabevitelt és ezáltal izomtömeget kell szerezniük. Szénhidrátok, fehérjék és más fontos tápanyagok kombinációját tartalmazzák.

A gainer típusától függően 30-50% fehérjét tartalmaznak, általában tejsavófehérjét (főként koncentrátumot és izolátumot), de marhahúsfehérjét, tojásfehérjét, valamint vegán fehérjéket is, vagy többféle fehérje kombinációját, hogy az aminosavak szélesebb körének szükségletét fedezzék.

Zsírégetés? Naná!

A zsírégetés nem megy edzés nélkül – figyelnünk kell a pulzusszámunkra, hiszen ha túl magas, a szervezet zsírok helyett cukrot éget. Másrészt, ha túl alacsony, akkor tovább tart, amíg a zsírok elégetése elkezdődik. A zsírégetéshez szükséges maximális pulzusszámot a 220 mínusz az életkorral csökkentett képlettel kell kiszámolni.

Dinamikusabb sportok = gyorsabb fogyás (jóga helyett válaszd inkább a futást, kerékpározást, köredzést vagy zumbát).

Egyél eleget és rendszeresen (ha nem eszel eleget, a szervezet hozzászokik, hogy a zsírt “esős napokra” hagyja, és ezáltal raktározódik, így az anyagcsere lelassul).

Hogy megszabadulj a zsírraktároktól, kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit leadsz. Ezt nevezzük kalóriadeficitnek.

Az edzés utáni megérdemelt pihenés

A pihenés és a regeneráció elengedhetetlen, amikor az álomalakodat hajszolod. Enélkül az izmok nem regenerálódnak megfelelően, és az eredmények nem olyanok, mint amilyennek elképzelted. Az alvás elengedhetetlen (ideális esetben 6-8 óra), amely során a sérült és megterhelt izomrostok helyreállnak, és kiépülnek az új sejtek. A masszázs, a rendszeres edzés vagy a szaunázás is tökéletesen alkalmas a fáradt test regenerálására.

Vitaminokkal az egészségért

Mindenkinek figyelnie kell a fontos vitaminok és ásványi anyagok szintjére, amelyek segítenek fenntartani az izmok és ízületek normál egészségét és az immunrendszer normális működését. Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett étrend-kiegészítőkből is hozzájuthatunk ezekhez az anyagokhoz.

Sport - Most érkezett termékek - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Sport - Most érkezett termékek? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Sport - Most érkezett termékek emberek értékeltek 96 %
A(z) Beurer FM 60 Talpmasszírozó 1 db termék értékelései
5 / 3x
Nagyszerű egy fárasztó nap után.
A(z) Nutrend Excelent fehérjeszelet nugát és áfonya 85 g termék értékelései
5 / 1x
A(z) Thor Shot watermelon 60 ml termék értékelései
5 / 9x
Gyors hatás, energiakitörés, kellemes íz
A(z) GymBeam Thor edzés előtti stimuláns - eper és kiwi 210 g termék értékelései
5 / 3x
Super
A(z) GymBeam Csuklóbandázs 2 db termék értékelései
5 / 3x
jól tart és nem húzódik ki még hosszú idő után sem
A(z) HealthyCo Proteinella Chocolate mogyoró és tejcsokoládé 35 g termék értékelései
5 / 10x
Nagyon finom
A(z) GymBeam L-Karnozin 60 kapszula termék értékelései
5 / 1x
Már régóta szedek karnozint. De a legtöbb márka feleannyiba kerül.
A(z) GymBeam Beef Protein 1000 g termék értékelései
5 / 1x
Jó étrend-kiegészítő.
A(z) GymBeam Chia mag 500 g termék értékelései
5 / 9x
Ízletes
A(z) Nutrend Premium Protein szelet 50% - kókusz 50 g termék értékelései
5 / 1x
alacsony cukortartalmú, magas fehérjetartalmú

Sport termékek szűrése a legjobbra értékelt alapján. Sport termékek szűrése ár szerint növekvő sorrendben. A(z) Sport termékeit ár szerint csökkenő sorrendben nézheted meg.