Szelén - értékelések és vélemények (7 termék)

A szelén egy fontos nyomelem, amely elengedhetetlen a testünk számos életfontosságú funkciójának fenntartásához. Bár csak kis mennyiségben van jelen a testünkben, a szelénnek fontos szerepe van az immunrendszer működésében, a pajzsmirigy …

 Mutass többet

A szelén egy fontos nyomelem, amely elengedhetetlen a testünk számos életfontosságú funkciójának fenntartásához. Bár csak kis mennyiségben van jelen a testünkben, a szelénnek fontos szerepe van az immunrendszer működésében, a pajzsmirigy működésében és az egészséges sejtosztódásban is.

Sajnos, sok ember szelénhiányt szenved, mivel a talajban található szelén mennyisége változó, és a növények csak akkor tartalmazzák ezt a nyomelemet, ha a talajban elegendő mennyiség áll rendelkezésre. Emiatt, a szelén táplálék-kiegészítők használata segíthet pótolni a szervezet szelén szükségletét.

A szelén táplálék-kiegészítők különböző formákban elérhetőek, beleértve a szelén tablettákat, kapszulákat, cseppeket és porokat is. A legtöbb szelén táplálékkiegészítő szerves szelént tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a szelén vegyületei szerves anyagokhoz, például aminosavakhoz kötődnek.

A szelén táplálék-kiegészítők előnyei közé tartozik a pajzsmirigy egészségének támogatása, az immunrendszer megerősítése, az antioxidáns hatású enzimek aktiválása, a szív- és érrendszeri egészség javítása, valamint az egészséges haj és köröm növekedés elősegítése.

Fontos megjegyezni, hogy a szelén túlzott mennyiségben toxikus lehet, ezért fontos a megfelelő adagolás betartása. Az ajánlott napi beviteli mennyiség felnőttek számára legfeljebb 55 mikrogramm, míg terhes vagy szoptató nőknek valamivel többre lehet szükségük.

Szelén - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) Szelén? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában Szelén emberek értékeltek 98 %
A(z) EdenPharma Cink Szelén 100 tabletta termék értékelései
4.9 / 73x
Szerintem az ár-minőség arány rendben van.
A(z) Pilulka Selection Bioaktív szelén + cink 120 kapszula termék értékelései
4.8 / 10x
Jó ár