TrueLife SonicTrue® - értékelések és vélemények (6 termék)

A TrueLife otthonod szerves részévé váló és a mindennapokat megkönnyítő, megbízható, kiváló minőségű egészségügyi, szépség- és babaápolási termékeket kínál. A TrueLife a legkorszerűbb eljárásokat használja termékeinek kifejlesztéséhez, majd a …

 Mutass többet

A TrueLife otthonod szerves részévé váló és a mindennapokat megkönnyítő, megbízható, kiváló minőségű egészségügyi, szépség- és babaápolási termékeket kínál. A TrueLife a legkorszerűbb eljárásokat használja termékeinek kifejlesztéséhez, majd a termékeket hosszú időn át alaposan teszteli. Ugyanakkor a cég hisz az egyszerűség erejében, ezért büszke a könnyű és intuitív kezelhetőségre. A TrueLife figyelembe veszi az ügyfelek egyedi igényeit is, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékek megfeleljenek a konkrét követelményeknek. Kényeztesd magadat és szeretteidet a legjobbal, válaszd a TrueLife termékeket, és fogadj arra, ami biztos.*
*Forrás: https://www.truelife.eu/hu/

TrueLife SonicTrue® - értékelések és vélemények
Szeretnéd tudni, hogy mások mit gondolnak a(z) TrueLife SonicTrue®? Nézd meg a véleményeket és válaszd ki a neked legjobban megfelelő termékeket.
Termékek a kategóriában TrueLife SonicTrue® emberek értékeltek 100 %
A(z) TrueLife SonicBrush Compact Heads White Whiten 2 db termék értékelései
5 / 1x
Elégedett vagyok az áruval, már régóta használom.
A(z) TrueLife SonicBrush Baby G szónikus fogkefe gyerekeknek termék értékelései
5 / 6x
Gyermekek számára tervezett kis szónikus fogkefe. A feleségem és én már régóta használjuk, ezért örülünk, hogy a gyerekeknek is vehetünk egyet.
A(z) TrueLife SonicBrush Kid G szónikus fogkefe gyerekeknek 6 db termék értékelései
5 / 5x
Hosszú távon egyszerűen a legjobb. Különösen azok számára, akiknek nincs kőproblémájuk. A Truelife fogkefék egyszerűen szuperek, de sokáig tartott mire rájöttem, hogy a gyerekverziókat is meg kell nézni, most végre megvettük és a fiam és a lányom is boldog!
A(z) TrueLife SonicBrush UV szónikus fogkefe termék értékelései
4.9 / 54x
Helló. Hol tudok csere fogkefét venni, ha elhasználódik? Köszönöm a válaszát.
A(z) TrueLife SonicBrush Compact Duo elektromos fogkefe 2 db termék értékelései
4.9 / 26x
jól működik