A felhasználói vélemények beillesztésének,
ellenőrzésének és közzétételének folyamata

 

Rendszeres felhasználói értékelések beillesztése

Minden felhasználónak lehetővé tesszük, hogy véleményt írjon a termékekről az oldalunkon, csak kattints a „Saját vélemény írása“ gombra a termék részletes oldalán, és töltsd ki az űrlapot. Nem számít, hogy pozitív vagy negatív értékelésről van szó – mindkettőt közzétesszük, és nem avatkozunk bele a tartalomba. Az egyetlen ok, amiért eltávolítanánk egy felhasználói véleményt, az az, ha erős vulgáris nyelvezetet tartalmaz. Az átlagos értékelést, amelyet az értékelések száma mellett jelenítünk meg, az adott termékre adott összes csillagból számoljuk ki. Az egyéb variációk (ízek, árnyalatok stb.) nem számítanak bele az átlagba.

 

„Ellenőrzött vásárlás“ és „Heureka értékelés“

A zöld „Ellenőrzött vásárlás“ feliratot csak azokon a véleményeken találja, amelyeket olyan vásárlók írtak, akik regisztráltak a Pilulka.hu oldalon, és ténylegesen megvásárolták a terméket. A fiókjukból vagy a termék részletes oldaláról adhatnak hozzá értékelést.

A kék „Heureka értékelés“ jelölés azt is garantálja, hogy valódi vásárlóról van szó, aki a terméket a Pilulka.hu-n vásárolta, majd a Heureka oldalon (az elektronikus vásárlással való elégedettség értékelésére szolgáló cseh weboldal) keresztül értékelte azt, miután kitöltött egy elégedettségi kérdőívet. A Heureka lehetővé teszi az üzletek számára, hogy ezeket az értékeléseket exportálják és elhelyezzék a saját oldalukon.

 

Vélemények nem regisztrált felhasználóktól

Szeretnénk minden ügyfélnek lehetőséget adni a véleménynyilvá­nításra, ezért lehetővé tesszük a nem regisztrált felhasználók számára is, hogy rendszeresen véleményt írjanak. Ebben az esetben azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy a megvásárolt termékkel kapcsolatban valódi vásárlásról és tapasztalatokról van-e szó. Ezeket a véleményeket nem ellenőrzöttként jelöljük, és automatikusan az ellenőrzött vásárlások után rangsoroljuk őket, hogy a legmegbízhatóbb információkat nyújtsuk elsőként.