Vitammy Nano 1 Új generációs digitális hőmérő lázriasztóval

Új generációs elektronikus hőmérő lázriasztással és méréssel 60 másodperc …

Mutass többet

Új generációs elektronikus hőmérő lázriasztással és méréssel 60 másodperc alatt.

Készleten 
Raktáron: több, mint 5 db
1 485 Ft
  • 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél 1-3 napos szállítás raktáron lévő termékeknél
  • Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól Ingyenes szállítás 29.990 Ft-tól
  • Minőség, amiben megbízhatsz Minőség, amiben megbízhatsz

Értékelés Pilulka.hu

Arukereso
1,5 millió

elégedett ügyfelek

92 %

ajánlják az ügyfelek

Ingyenes szállítás

29.990 Ft-tól

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kinga R.
Ellenőrzött vásárló

Itt találtam meg a keresett terméket a legolcsóbban és a szállítás is gyors volt.

Vásároljunk együtt
Vitammy Nano 1 Új generációs digitális hőmérő lázriasztóval
Termék értékelése 5
plusBeurer OT 20 ovulációs hőmérő
Termék értékelése 5
Vitammy Nano 1 Új generációs digitális hőmérő lázriasztóval
+ Beurer OT 20 ovulációs hőmérő
7 575 Ft
5
Vásárlónk ajánlja

100% Vásárlónk ajánlja

2 Vásárlónk értékelte
Értékeld ezt a terméket
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Könnyű kezelhetősége, nagy pontossága (0,1°C), valamint szájban, hónaljban és végbélnyílásban való mérési lehetősége miatt a hőmérő a legnépszerűbb hőmérő típus. Minden korosztály számára használható, beleértve az újszülötteket, a gyermekeket és az időseket is.

Az új generációs érzékelő a testhőmérséklet mérésének nagy pontosságát és megbízhatóságát biztosítja, a mérés helyétől függetlenül.

A Nano 1 elektronikus hőmérő pontossága:

± 0,1 °C a 35,5 °C - 42 °C tartományban
± 0,2 °C ezen a tartományon kívül

A VITAMMY Nano 1 lehetővé teszi:

  • Testhőmérséklet mérése a hónaljban
  • Testhőmérséklet mérés a szájban
  • Rektális mérés (rektális)

Lázriasztás

Az elektronikus hőmérők lázriasztó funkciója segíti a felhasználót a mérési eredmény értelmezésében. Célja továbbá, hogy figyelmeztesse a felhasználót olyan állapotra, amely figyelmet és megoldást igényel. A hangjelzés a hőmérő által kibocsátott jel, amikor a mérési eredmény meghaladja a 37,8 °C-ot.

Három "Bi" hang ismétlődő sorozatából áll: Bi-Bi-Bi - - - - Bi-Bi-Bi - - - - Bi-Bi-Bi.

Ergonómia, biztonságos használat és higiénia

Az éles szélek és rések nélküli futurisztikus tok ergonomikusabb, biztonságosabb a használata és könnyebben fertőtleníthető.
A hőmérő kezelőpaneljének felülete sima és lapos, a beépített membrángomb pedig teljesen tömített a víz és a szennyeződés behatolása ellen.

Ennek köszönhetően a VITAMMY Nano 1 elektronikus hőmérő a használati utasításnak megfelelően hatékonyan tisztítható és fertőtleníthető.

Modern, ezért környezetbarátabb

A VITAMMY Nano 1 hőmérő energiahatékonysága hosszabb használatot jelent elemcsere nélkül, és kisebb környezetterhelést jelent.
Pontos mérés 60 másodperc alatt.

1 perc az optimális idő ahhoz, hogy a mérés stabil, pontos és megbízható legyen. Ez az a minimálisan szükséges idő, amely után a hőmérő kijelzi az eredményt, és hangjelzéssel jelzi. A mérés a jel után is folytatódik, ha a hőmérő még a mérési helyen van - a mérési idő meghosszabbítható.

Rendkívül egyszerű, egygombos működtetés

A klasszikus digitális hőmérő még mindig a könnyű használat felülmúlhatatlan modellje. Ideális minden felhasználó számára, beleértve azokat is, akik értékelik a maximális egyszerűséget.

Hogyan kell használni

A hőmérséklet méréséhez nyomja meg az LCD kijelző melletti bekapcsológombot. Amikor az összes képernyőelem megjelenik a képernyőn, sípoló hangot fog hallani, majd az utoljára mentett mérési eredmény jelenik meg. Az önteszt befejezése után a hőmérő mérési módba lép, és a kijelzőn a „Lo °C” szimbólum jelenik meg. Ha a környezeti hőmérséklet magasabb, mint 32 °C, a mért környezeti hőmérséklet jelenik meg a "Lo °C" szimbólum helyett.
A testhőmérséklet mérését a 3 hely egyikén kezdheted el.

Hogyan mérd a hőmérsékletet a szájban

Helyezd a hőmérőt a nyelv alá. Csukd be a szádat, és lélegezz egyenletesen az orrodon keresztül, hogy a be- és kilélegzett levegő ne befolyásolja a mérési eredményt. A helyes hőmérsékleti tartomány 35,7 °C - 37,3 °C.
Hogyan mérd a hőmérsékletet rektálisan

A könnyebb mérés érdekében kend be az érzékelő ezüst hegyét vazelinnel. Óvatosan helyezd be az érzékelőt a végbélnyílásba körülbelül 1 cm mélységig. A helyes hőmérsékleti tartomány 36,2 °C - 37,7 °C.

Hogyan mérjük a hőmérsékletet a hónaljban

Töröld meg a hónaljadat, helyezd a hőmérőt a hónaljad alá, és nyomd a hőmérőt a testedhez a kezeddel. Orvosi szempontból a hónaljmérés mindig pontatlan, és nem használható, ha pontos mérésre van szükség. A helyes hőmérsékleti tartomány 35,2 °C - 36,7 °C.

Egy tok a hőmérőhöz

A tok gondoskodni fog hőmérőd higiéniájáról és élettartamáról. A gyártáshoz szükséges műanyag mennyiség csökkentésére tervezték.

Szigorúan igazolt megbízhatóság

A VITAMMY elektronikus hőmérő egy IIa osztályú orvostechnikai eszköz, amely rendelkezik az EU hivatalos bejelentett szervezete által kiadott CE tanúsítvánnyal (a 93/42/EGK irányelvnek való megfelelőségi tanúsítvány):

TÜV SÜD Product Service GmbH Zertifizierstellen
Ridlerstraße 65
80339 MÜNCH, NÉMETORSZÁG

A megfelelőségi tanúsítvány igazolja, hogy a készülék megfelel a számos korlátozó szabványban meghatározott követelményeknek a mérési megbízhatóság, a készülék minősége, a biztonság (beleértve az elektromos biztonságot is), a címkézés, a kockázat stb.

Figyelmeztetés

A VITAMMY Nano 1 garantálja a testhőmérséklet pontos mérését. Használat előtt figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, hogy ismerd a hőmérő összes funkcióját, és hosszú ideig pontos mérési eredményeket biztosítson. A VITAMMY hőmérő az EN12470-3, ASTM rendszer szerint készül, és megfelel a szabványok követelményeinek: IEC 60601-1, IEC 60601-1-2. A gyártó ISO 13485: 2012 + AC: 2012 tanúsítvánnyal rendelkezik.

EAN5901793642666
MárkaVitammy
Ki számára  Csecsemőknek  Időseknek  Felnőtteknek  Gyermekeknek
Mérési sebesség másodpercben60 s
Típus  Kontakt